Bodrum Gündem

Bodrumda Aşk Şarkıları İzleyenleri Büyüledi…

Bodrum Mausoleum YeniYüzyıl Lions Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bodrumda Aşk Şarkıları adlı konser izleyenleri büyüledi.

Bodrumda Aşk Şarkıları İzleyenleri Büyüledi…
27.03.2010
0
A+
A-

Dilek Cebeci/Bodrum Xenical 120 mg purchase esomeprazole


Marmara Koleji konser salonunda yapılan konsere gelen izleyiciler salonu doldurdular. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı B.Tufan Turan, Lions 118-R Genel Yönetmeni Erdal Emiroğlu’nunda katıldığı konserde Yeni Yüzyıl Lions Kulübü Başkanı Arzu Güzel’in açılış konuşmasının ardından sahneyi Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları aldı. Feryal Türkoğlu (soprano), Görkem Ezgi Yıldırım(Soprano), Mehlika Karadeniz (Soprano), Ferda Yetişer (Mezzo Soprano), Oğuz Sırmalı( Tenor). Okan Başel (Tenor) sevilen aşk şarkılarından en güzel örnekleri yorumladılar. İzleyicilerin ısrarlı alkışları ile bis yapan sanatçılar hep birlikte G.Verdi’nin La Traviata Operasından “Libiamo” yu seslendirdiler.


Solist sanatçılara piyanoda Aylin Özuğur ve Darya Yılmaz eşlik ettiler. Sanatçılara konser sonunda buy doxycycline online   Lions 118-R Genel Yönetmeni Erdal Emiroğlu çiçek ve birer Bodrum hatırası verdi. Konserin sonunda her zaman olduğu gibi Tenor Oğuz Sırmalı “ Bize burada sanat yapma  ve sizlere de dinleme fırsatını veren Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.