Bodrum Gündem

Esnaf Hareketi Bodrumdan Yükseliyor..

TEH Türkiye esnaf hareketi Bodrum İlçe Başkanlığı Tarafından düzenlenen Dayanışma yemeği, çok sayıda Bodrum esnafı katıldı.

Esnaf Hareketi Bodrumdan Yükseliyor..
28.03.2010
0
A+
A-


Yemeğe Kurucu Genel Başkan Yusuf Akat’ın yanı sıra İzmir İl Başkanı ve Genel merkez yöneticileri aileleriyle birlikte katıldılar. Samimi ve coşkulu geçen gecede İlçe başkanı Osman Alp Bayraktar yaptığı açılış konuşmasında, Esnaf Hareketinin Bodrumdan doğup yurt geneline yayıldığını özellikle Gençlerin ve bayanların İlgi odağı olduğuna, yapılanmanın hızla devam ettiğini açıkladı. order Viagra online


  Indocin online


order Cytotec Genel Başkan Yusuf Akat ise 50 il ve 241 ilçede yapılanmanın bittiğini. Esnaf hareketinin tek yumruk olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini açıkladı. Akat Bir kadın yöneticinin yapmış olduğu, “Erkekler nasıl kutsal askerlik görevini yerine getirdiyse bende şu an kendimi bir bayan olarak kutsal görev yapıyorum” sözleri ile anlatarak katılımcıları duygulandırdı. Yapılan toplantıda Nisan ayı içerisinde, Türkiye genelinde İl ve İlçe Başkanlarının geniş katılımı ile Bodrumda Bir araya geleceklerini bildirildi ve Tüm Esnafların TEH Çatısı altında birleşmelerinin çağrısını yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.