Bodrum Gündem

Gümüşlük Çim Futbol Sahasında Bakım Çalışması Yapıldı…

Gümüşlük Belediyesi çim futbol sahasının bakımı belediye personeli tarafından düzenli olarak yapılıyor.

Gümüşlük Çim Futbol Sahasında Bakım Çalışması Yapıldı…
01.04.2010
0
A+
A-

Bu çalışmalar doğrultusunda çim futbol sahasının zemininde düzleştirme çalışması ve çimlerin bakım işlemi yapıldı. Gümüşlük Belediyesi çim futbol sahası uluslar arası tüm müsabakalara ve antrenmanlara her daim hazır bir şekilde bekletiliyor.


 

Kış Boyunca Milli Futbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapıldı…

Bilindiği üzere uluslar arası U19 Genç Milli futbol takımları turnuvasının bir ayağı Gümüşlük çim futbol sahasında gerçekleşti. 03 Mart 2010 Çarşamba günü saat 14.00’da Sırbistan ve Rusya U19 Milli takımlarının karşı karşıya geldiği futbol karşılaşmasını Sırbistan U19 genç milli takımı 2-1 kazanmıştı. cheap Viagra Gold   Bu turnuvanın ardından 2009-2010 Öğretim Yılı Yıldız Kız Futbol Turnuvası yine Gümüşlük çim futbol sahasında gerçekleşmişti.

 

12 Ay Turizm İçin Futbol…

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE yaptığı açıklamada “Bodrum yarımadasının futbol turizmine katkı sağlayan argümanlarından bir tanesi olan Gümüşlük Belediyesi çim futbol sahamıza uluslararası standartlara uygun seyirci tribünü yaptırmıştık. Belediye olarak amacımız tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği uluslar arası standartlara uygun spor kompleksi yapmaktır. Çim futbol sahamızın Bodrum Yarımadasının futbol turizmine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Bizlerde çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Bölgemizde turizm sezonunu 12 aya yaymak istiyorsak spor turizmine ağırlık vermeliyiz.” dedi. purchase misoprostol

buy valacyclovir online

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.