Bodrum Gündem

Eski Belediye Başkanlara Vefa..

Saruhan eski belediye başkanlarına plaket verdi.

Eski Belediye Başkanlara Vefa..
03.04.2010
0
A+
A-

Naltrexone no prescription Zeki Özkeskin/Bodrum


Bodrum Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum Yarımadasında görev yapmış eski Belediye Başkanlarına birer plaket ile hatırladı. Eski Bodrum Yarımadası belediye başkanları, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın davetlisi olarak akşam yemeğinde buluştular. Başkan Saruhan , ünlü Sait Restoranda buluşan geçmiş dönem belediye başkanlarına  yaptıkları hizmetler ve gecenin anısına Bodrum Sağlık Vakfı Engelli  öğrencilerinin el emeği ile yaptıkları seramik tablolardan  hediye etti. Davete Mustafa Saruhan′dan önceki Yalıkavak Belediye Başkanı Celal Yıldızhan, eski Bodrum Belediye Başkanları Cevat Bilkiç ve Mazlum Ağan, eski Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet


levonorgestrel price Ülküm, eski Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, eski Bitez Belediye Başkanı Remzi Güngör, eski Mumcular belediye başkanı Kazım Avcı diflucan online   katıldı. Böyle bir davetle bir araya gelen eski başkanlar, Saruhan başkana nazik tutumu için teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.


 


Geçmiş dönemlerde yaptıkları hizmetleri değerlendiren eski başkanlar birlikte geç saatlere kadar sohbet ettiler.  Bodrum un şu anki siyasetini de konuşan başkanlar Bodrum Belediyeler Birliğinin tekrar aktif hale gelmesinin yararlı olacağına inandıklarını söyledikleri öğrenildi. Eski Bodrum Yarımadası Belediye Başkanlarının içlerinden bazıları gelecek dönemde kendi beldelerinden tekrar Belediye Başkanı olmaya niyetli olduklarını söyledi.


 


Mustafa Saruhan yemek ile ilgili yaptığı açıklamada ” Nostalji yapalım, ortak dert ve sıkıntılarımızı, geçmişi, varsa yarım kalmış projeleri konuşalım istedim. Geçmişte kalan anılarımız yaptıklarımız yapamadıklarımızı konuşalım istedim ” dedi.


 


 


Fotoğraf soldan sağa


Ayaktakiler;

Remzi Güngör ,  Cevat Bilkiç, Mustafa Saruhan , Kazım Avcı,

Oturanlar ;

Ali Server Yazgan , Mehmet Ülküm, Celal Yıldızhan , Mazlum Ağan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.