Bodrum Gündem

Vali Altıparmak Bodrumda..

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak Bodrumda yanan Baraz Oteli ve Gümbeti İnceledi.

Vali Altıparmak Bodrumda..
06.05.2010
0
A+
A-

isotretinoin without prescription


Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Bodrum kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ile birlikte 1 kişinin ölümü 12 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan yangının çıktığı Baraz Otel’de incelemelerde bulundu. Vali Altıparmak, yangında yaralanan ve Bodrum Devlet Hastanesi′nde tedavisi süren Şirin Çilengir′i ziyaret ettikten sonra, Barlar Sokağı’ndaki Baraz Otel’e gelerek incelemelerde bulundu. Otel işletmecilerinden Mehmet Gökbel′den bilgi alan Vali Altıparmak, çevredeki esnafla da bir süre sohbet etti.


Daha sonra Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir′in makamında düzenlenen Alt Yapı Hizmet Birliği Toplantısına katılan Vali Altıparmak, burada basın mensuplarına yaptığı konuşmada, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Yaşanan olayın son derece üzüntü verici olduğunu belirten Vali Altıparmak, ′′Tesellimiz, yangın sırasında otelde kalan diğer insanların sağlık durumlarının iyi olması. Bu vesileyle hem itfaiye hem de belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. O insanların kurtarılmasında ciddi katkıları oldu. Çalışmalara katılan personelimizi takdirname ile ödüllendireceğiz′′ dedi.


cheap Prozac Otellerde yangınla ilgili yönetmeliklerin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine işaret eden Vali Altıparmak, şöyle konuştu:′′Şu durum bize gösteriyor ki otellerimizi çok daha iyi denetlemeliyiz. Oteller gerekli teknik donanıma sahip mi? Yeterli teknik donanım var mı? Bakım yapılmış mı? Bunları biraz daha sıkı denetleyeceğiz. Bir genelge çıkaracağız ve otelleri teknik ekiplerle denetleyeceğiz. Ayrıca belediye başkanlarımıza da otellerde kontrol yapıp yapmadıklarını soracağız. Turistlerin ′ben Türkiye′deki bir otele güvenmiyorum′ dememesi lazım. Kalite, güven ve kapasitenin artırılması gerekiyor.′′


Vali Altıparmak toplantının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Gümbet’te yapılan çalışmaları yerinde izledi.


Gümbet’in çok kaliteli bir görünüme kavuşmaya başladığını söyleyen Vali Altıparmak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti. Gümbet esnafıyla da görüşen Altıparmak, esnaftan olumlu tepkiler alınca mutlu oldu. Gümbet esnafı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un sonuna kadar olduğunu ve yapılan bu çalışmaların Gümbet’e geri kazanımının fazla olacağını söylemesi üzerine Vali Altıparmak’da “Çalışmalar gerçekten kısa bir süre içersinde gerçekleştirilmiş, burada Gümbet esnafınında Bodrum Belediyesi çalışanlarına ve başkana yardımcı olduklarını duydum. Bu çalışmalar tüm Türkiye’ye örnek olsun. Esnaf ve belediye dayanışmasıyla kazanan Bodrum ve Gümbet olacaktır” dedi. buy plan-b


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon incelemenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada “ Toplamda 2 Milyon Lira’ya mal olan Gümbet’te çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Burada esnafımız da bize çok destek oluyor. Çalışmalarda kullanılan malzemelerin bir bölümünü de vatandaşlarımız aldı. Gümbet’te gerçekten iyi bir dayanışma söz konusu. Biz halkımıza15-20 Mayıs’ta çalışmalarımızın biteceğini söyledik. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Kimse merak etmesin Gümbet sezona yetişecek ve bu sezon da esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.