Bodrum Gündem

Bitez Bahar Şenliği..

Bitez in iki Sivil Toplum Kuruluşu BİTAV ve BİDER in Bitez Belediyesi yle ortaklaşa düzenlediği BAHAR ŞENLİĞİ Bitez yalıdaki Ambrosia Hotelin bahçesinde yapıldı.

Bitez Bahar Şenliği..
27.05.2010
0
A+
A-

Ayhan Ongun/Bodrum Gündem


Premarin Fast shipping Şenlikte sahil boyunca açılan standlarda yöresel yiyecekler ve el sanatları ürünleri sergilendi ve şenliğe katılanların hizmetine sunuldu. Bitez belde halkı kadar çevreden de büyük ilgi gören şenliğin açılışını Bitez Belediye Başkanı İbrahim ÇÖMEZ yaptı.


 


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenliğe ilişkin görüşlerine başvurduğumuz BİTEZ BAHAR ŞENLİĞİ düzenleme komitesi sözcüsü ve BİTAV Başkanı Ayşe DOĞANÇAY şunları söyledi: “Güzel bir bahar gününde gerçekleştirdiğimiz bu şenliği her zaman olduğu gibi BİTAV-BİDER ve BİTEZ BELEDİYESİ   buy Clonidine Online get Naltrexone olarak ortaklaşa düzenledik. Bu etkinlikte elde edilen gelirleri çevre düzenleme ve eğitime katkı amacıyla kullanacağız. Bitez Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Çömez’ e, bu şenlik için bize mekanlarını açan ve buradaki düzeni sağlayan Ambrosia Hotel işletmesi ve yöneticilerine, Şenliklerimizin değişmez emektarları, standları başında bizler hizmet veren arkadaşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarının görevlilerine, aynı zamanda derneğimiz üyesi olan Mustafa Cortoğlu’ na, Yerel sanatçımız Mustafa Ergene’ ye, bu tür etkinliklerde hep yanımızda olan Bitez CHP kadın kollarına ve başkanlığını yaptığım Bitav’ ın tüm üyelerine gönülden teşekkür ediyorum. Her yapacağımız etkinlik , bir öncekinden daha güzel ve içerik olarak daha zengin olacaktır. Şenliğimize katılan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.