Bodrum Gündem

En Güzel Asuman Arifoğulları..

Bodrum Yalıçiftlik Latanya Otel de düzenlenen muhteşem gecede Miss Model Of Turkey güzeli 2 numaralı yarışmacı 24 yaşındaki 1.82 boyundaki Asuman Arifoğulları seçildi.

En Güzel Asuman Arifoğulları..
07.06.2010
0
A+
A-

Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Yarışmada birinci nedimeliğine 22 numaralı 24 yaşında 1.79 boyundaTuğçe Yulaç, ikinci nedimeliğini 11 numaralı 20 yaşında 1.77 boyundaki Gamze Demirbolat seçildi.


 


Muhteşem gecede Altay, Tuğba Özay, Burcu Güneş şarkıları ile izleyenleri coşturdular. Tuğba Özay şarkı söyledikten sonra sahneden inerken Latanya Otel in aşçıları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yarışma gecesine  katılanlar arasında Ali Şen de yer aldı. 2010 Miss Model seçilen Asuman Arifoğulları tacını geçen yılın kraliçesi Derya Çimen den altı. Gözyaşları ile öne çıkan Arifoğulları


tacı takmakta zorlanınca şarkıcı Burcu Güneş Yardımcı oldu.


 


Bu yıl 22 inci düzenlenen organizasyona 22 yarışmacı manken katıldı. Organizasyonu sahibi Çevik Süha Alpaylı , 2010 kasım ayında beş kıtadan 55-60 manken ve fotomodelin katılımı ile Çin Halk Cumhuriyetinde  gerçekleştireceklerini açıkladı.  Alpaylı Miss Model Of Turkey yarışmasının bir güzellik yarışması olmadığını, bir meslek yarışması olduğunu söylerken “genç yeteneklere yeni ufuklar açabilmesi ve bir moda olayınıda gündeme getirmesidir.  ” dedi.


  treatment with Cialis


2010 Türkiye Mankenler kraliçesi yarışmasının sunuculuğunu Savaş Karakaş ile 2002-2003 Miss Model Of turkey Aslı Baş (Kökçe) yaptılar. Yarışmada ilk önce 12 finalist seçildi. 12 finalist arasında 1.Armağan Gökçen, 2.Asuman Arifoğulllar, 6.Çağla Zoralioğlu, 7.Didem Reze, 9.Elit Çam, 10.Gamze Balım,11.Gamze Demirbolat, 12.Gözde Fidan, 14.Habibe Özkan, 15.Hazal Özalp, 20.Özge Acı, 22.Tuğçe Yulaç yer aldı.


 


22 Numaralı Tuğçe Yulaç Ayyıldız Mayo ve Turizm Güzeli, 5 Numaralı Cansu Vatansever  Toradol without prescription Dostluk Güzeli, 3 numaralı Cansu Ateş Fotojeni güzeli, En iyi Gece Elbisesini taşıyan Manken 14 numaralı Habibe Özkan, Latanya Beach Güzeli 12 Numaralı Gözde Fidan , Joll Tour güzeli 20 numaralı Özge Acı, Fasshion One Tv güzeli 7 numaralı Didem Reze , Miss Model Press Basın Güzeli ise 11 numaralı Gamze Demirbolat seçildiler.


 


Yarışmada ikinci olan birinci Nedime  Tuğçe Yulaç Ekim 2010 da Tiran Arnavutlukta yapılacak olan Miss Globe yarışmasında üçüncü gelen yarışmacı ikinci nedime Gamze Demirbolat Ekim 2010 da İtalya da yapılacak olan Miss Motors İnternational  yarışmasında Ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.

cheap Propranolol

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.