Bodrum Gündem

Bodrumda gürültü kirliliği konusunda uzlaşma sağlandı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bugün Bodrumun belli başlı bar işletmecileriyle bir toplantı yaptı. Bodrumdaki gürültü kirliliği ve yerleşimlerin müzik ve gürültüden rahatsızlıklarının masaya yatırıldığı toplantıda taraflar uzlaşmaya vardı.

Bodrumda gürültü kirliliği konusunda uzlaşma sağlandı
18.06.2010
0
A+
A-

cheap Propranolol Karşılıklı sorunların detaylıca ele alındığı toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, özellikle Bodrum’u Bodrum yapan değerlerin kendisini yakından ilgilendiğini belirttiği konuşmasında işletme sahiplerine, Bodrum’un bugünlere çok uzun zamanda ve büyük uğraşlarla geldiğini söyledi. Bodrum’u Bodrum yapan işletmelerin de kendisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Kocadon, bu işletmelere sonuna kadar sahip çıkacağını, Bodrum’a katkısı olan her değeri koruyacağını söyledi.

Bodrum’u lekeleme kampanyalarına ve insanların da hassasiyet gösterdikleri konulara işletmelerin çok dikkat etmelerini özellikle rica eden Başkan Kocadon, yerel yönetim olarak insanların şikayetlerini dikkate almak, değerlendirmek zorunda olduklarını ifade ederek, bunu yaparken de işletmelere kapatma veya ceza gibi yaptırımlarla işlerini yola koyan, baskıcı bir yönetim olmadıklarını, turizmci geçmişiyle kendisinin de turizmciye, işletmecinin ve özellikle de Bodrum’a değer katan bu marka işletmelere zarar gelmesini istemediğini belirtti.

İşletme sahipleri, Başkan Mehmet Kocadon’a göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, kendisini de bu içten yaklaşımı sonrasında yanlarında gördüklerini, Bodrum’a değere katmak için her türlü imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını söylediler. buy Nolvadex
Xenical order
Bugünden itibaren ses düzeyini daha da düşürerek müşteri nabzını tutacaklarını ve bu konuda, bu toplantıda tüm bar işletmeleri olarak ortak görüşe vardıklarını belirten işletme sahipleri, bu uygulamanın müşteri sayılarında yarı yarıya azalmaya neden olacağını bildikleri halde bu geceden itibaren bu uygulamayı başlatacaklarını ve önümüzdeki hafta başkanla uygulama sonuçlarını değerlendirmek üzere bir toplantı daha düzenlemesini rica ettiler.

Bu olumlu ortam içinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu teklifi memnuniyetle kabul ettiğini, kapısının her zaman tüm işletmelere, esnafa, Bodrum halkına açık olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.