Bodrum Gündem

Bakan Eroğlu: Turistler gürültüden şikayetçi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, turistlerin yüksek gürültüden rahatsızlık duyduğunu söyleyerek, Bu konuda turistlerden yüzlerce e-mail aldım. 23:59dan sonra kurallara uymayanların işyerlerini kapatıyoruz, kapatacağız. dedi.

Bakan Eroğlu: Turistler gürültüden şikayetçi
29.06.2010
0
A+
A-

Viagra online Bakan Eroğlu, gürültüye 23:59′a kadar müsade edilmesinin turist sayısında artışa neden olacağını belirterek, Fransa′yı örnek verdi. Fransa′ya 80 milyon turist geldiğini ve bazı şehirlerinde 21:00′dan sonra bile gürültü olmadığını kaydeden Bakan Eroğlu, turizm bölgelerinde gürültü şikâyeti konusunda sürekli e-mail aldığını söyledi. Kurallara uymayan işletmeleri kapatacakalarını açıklayan Eroğlu, “Bu uygulama turist patlamasına neden olacak. Turist geliyor, akşama kadar geziyor ve belli bir saatten sonra istirahat etmek istiyor. Gürültü nedeniyle Antalya′dan, Muğla′dan turistler şikâyet ediyor. Diyelim ki İstanbul′da yüzde 5 turist kaybı oldu. Peki yaşayan 13 milyon insanın verim kaybı ne olacak? Hasta olan var, okula gidecek olan var, ameliyat yapacak doktor var. Öyle şey olur mu? Eğlenebilirler ama başkasını rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. 23:59′a kadar da hakları yok ama tolerans gösterelim dedik. 23:59′dan sonra kurallara uymayan iş yerlerini kapatıyoruz, kapatacağız. Turizm bölgelerindekiler çok rahatsız oluyor. Bana ulaşan elektronik postaların haddi hesabı yok. Tabi bu bana ulaşan bölgelere ne kadar bu yönde talep geliyor bilmiyorum.” dedi. cheap Propranolol


Buy No Rx

Bazı köşe yazarlarının uygulamayı eleştirdiğini ifade eden Eroğlu, bu köşe yazarlarının gece 03:00-04:00′e kadar eğlenip öğlende kalktığını belirterek, sabahın 06:00′sında işe gidecek olanları hatırlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.