Bodrum Gündem

Golf Tartışması Sertleşiyor..

Mavi Yol Girişimi;Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyelerinin Golfe karşı grup kararı almalarını istiyoruz.
İlçe Başkanı Öztürk;Gündem elimize ulaştığında Meclis üyelerimiz ile toplanarak değerlendirme yaparız

Golf Tartışması Sertleşiyor..
04.07.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Mavi Yol Girişimi üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekilleri Fevzi Topuz ve Dr.Ali Aslan’ın “Bodrum Eğlence Sektörü” temsilcileri ile yaptıkları toplantının ardından CHP Bodrum İlçe Başkanlığında ziyaret ederek, Salı günü gündeme gelecek olan “Golf” konusunda karşı grup kararı çıkmasını talep ettiler. Salı günü yapılacak olan meclis toplantısında “Bodrum,  Çamköy, İrmene köylerindeki tarım alanlarının imar planında golf turizm amacıyla yeni konutlar yapılmasına olanak sağlanması” konusunun tekrar gündeme gelmesini sert bir şekilde eleştiren Mavi Yol Girişimi üyeleri, ilgili gündem maddesinin kabul edilmesi halinde vebalin CHP’li meclis üyelerinin boynunda olacağını söylediler.


 


Gergin Toplantı… Retin-A without prescription


İlçe başkanı izni ve haberi olmadan toplantının başlaması ve milletvekillerine konu ile ilgili brifing verilmesinin doğru olmadığını ve usul hatası yapıldığını ifade eden Durmuş Ali Öztürk “Salı gün belediye meclisi gündeminin ne olacağı tarafımıza bildirilmedi. Gündem bize bildirildiğinde meclis üyelerimiz ile toplantı yaparak gereken kararı alırız. Etrafta meclis üyelerimiz hakkında söylenen ahlaksız söylentilerden dolayı rahatsızız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gereken tavrı her zaman olduğu gibi göstereceğiz. Hiç kimse meclis üyelerimize iftira atamaz.” dedi.


 


Fevzi Topuz bölgeyi şubat ayında ziyaret ettik…


CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz şubat ayında, dönemin ilçe başkanı Dr.Kerim Cangır ile birlikte ziyarette bulunduğunu söyledi. Milletvekili Fevzi Topuz “Ayhan Eyikocak bizi bölgeye davet etti ve bölgede incelemelerde bulunduk. Onun dışında Bahsi geçen bölgede golf sahalarının yapılması ile ilgili herhangi bir görüşmem olmamıştır.” Dedi.


 

cheap cialis super active

order Combivent online Mavi Yol Girişimi: “Bir saha yapılarak kalmayacak, devamı gelecek…”


Bodrum Çam Köyde mahkeme kararı ile durdurulan golf alanının yasal süreç beklenmeden tekrar Bodrum Belediyesi Meclis toplantısı Temmuz Ayı Gündemine alınmasına anlam veremediklerini söyledi. Mavi Yol kolaylaştırıcısı Filiz Dizdar “CHP’li meclis üyelerinin Golf projesine karşı grup kararı almalarını istiyoruz. Buraya yapılacak bir golf sahasının ardından diğerleri de gelecek. Turnuva yapılması için en az 5 golf sahası olması gerekiyor. Birine izin verildiğinde ardından diğerleri de yapacaklar bu büyük bir tehlike ve kaygı yaratıyor” dedi. Dizdar Bodrum ile Girit adası arasındaki coğrafyanın gelecekte büyük susuzluk çekeceğine ilişkin araştırmalar olduğunu sözlerine ekledi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.