Bodrum Gündem

Zülfü Livaneli…

Bodrumun hafta sonu konukları: Zülfü Livaneli, Anadolu Ateşi, BKM Mutfak

Zülfü Livaneli…
27.07.2010
0
A+
A-

Bu yıl sekizincisi düzenlenen geleneksel “Yıldızlı Turkcell Geceleri” bu hafta sonu dopdolu. 30 Temmuz Cuma akşamı Zülfü Livaneli binlerce hayranıyla hasret giderecek. Anadolu Ateşi 31 Temmuz Cumartesi, BKM Mutfak ise 1 Ağustos Pazar günü Antik Tiyatro’nun sahnesini şenlendirecekler


 


16 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde düzenlenen ve sekiz yıldır yaza damgasını vuran “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, sanatseverlere müzik ve eğlence şöleni yaşatmaya devam ediyor.


  treatment of erectile dysfunction buy cytotec


Birbirinden ünlü yıldızları Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşturan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, 30 Temmuz Cuma akşamı barışa ve kardeşliğe adanmış şarkıları ve güçlü yorumuyla Zülfü Livaneli’yi ağırlayacak. Livaneli uzun yıllardır olduğu gibi yine Ege’nin bir yakasından diğerine selam gönderen yapıtlarıyla dinleyicilerinin yüreklerine umut aşılayacak. 


“Yıldızlı Turkcell Geceleri”de Cumartesi gecesi, yıldızlar sahnenin dört bir yanında bütün ışıltılarıyla parıldayacak. Anadolu topraklarının kültürüne dansın büyüsüyle can veren Anadolu Ateşi 31 Temmuz gecesi Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek. Anadolu’nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan gösterinin yenilenmiş EVOLUTION versiyonunda; semah, Kafkas dansları ve dinsel törenler ile roman dansları bölümleri de yer alıyor.


 


“Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin bir sonraki konuğu, Pazar akşamı sahne alacak olan BKM Mutfak ekibi. Canayakın tavırları, başarılı oyunculukları ve bulaşıcı mizah anlayışlarıyla   milyonları kendilerine hayran bırakan genç ekip, “yepyeni yazlık şakalarıyla” Bodrum Antik Tiyatro’yu da kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. 1 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek gösteriye özellikle genç izleyicilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Erectile Dysfunction

 


Geçtiğimiz hafta “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde Sertab Erener ve Funda Arar hayranlarını ağırlamıştı. Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerine yayılan dolu dolu programın ardından Bodrum Antik Tiyatro’daki 2010 yaz coşkusu, 6 Ağustos’ta Yalın ve 7 Ağustos’ta MFÖ ile devam edecek. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.