Bodrum Gündem

Eurobank Tekfenden küçük işletmelere Turizm Paketi

Paket, turizmci küçük işletmelere destek veriyor

Eurobank Tekfenden küçük işletmelere Turizm Paketi
30.07.2010
0
A+
A-


Turizm sektörüne yönelik çalışmalarına hız veren Eurobank Tekfen′in “Küçük İşletmeler Turizm Paketi”nin, Turizm Kredisi, Turizm Kredili Mevduat Hesabı ve Turizm POS ile nakit yönetiminin, tahsilat ve finansman alanında üç temel ihtiyaca yönelik ürünleri kapsadığı kaydedildi.

 

Eurobank Tekfen′den yapılan açıklamada, turizm sektörünü desteklemeye devam eden Eurobank Tekfen′in bu paket ile turizm sektöründe hizmet veren tüm küçük işletmelere sezona uygun ödeme alternatifleri sunarak Turizm Kredisi′nden faydalanma imkanı sağladığı belirtildi.

Cheap Lamisil

Eurobank Tekfen Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dönbekci, yaptığı açıklamada, hazırladıkları Turizm Paketi ile turizm sektöründe yer alan küçük işletmelerin her türlü finansal ihtiyacını karşılayarak işletmeleri desteklemeyi hedeflediklerini ifade etti.

Turizm Paketinde yer alan turizm kredisinin, her bir küçük işletmenin nakit akışına uygun olarak geri ödeme alternatifi sunduğunu belirten Dönbekci, şöyle devam etti:

“3 ve 4 yıldızlı oteller ve butik oteller, motel, pansiyon gibi konaklama işletmeleri, seyahat acenteleri, tedarikçi firmalar, kafe, bar ve restoranlar, kısacası turizm sektörüne hizmet veren tüm küçük işletmeler turizm paketinden faydalanabiliyor. Maksimum 48 aya kadar vade imkanı sunan turizm kredisinden faydalanan işletmeler, kredi geri ödeme dönemlerini işletmesine özel ve turizm sezonuna göre belirleyebiliyor. Üstelik turizm kredisi kullanan müşterilerimizi Turizm Kredili Mevduat Hesabı ve Turizm POS fiyatlamalarında özel avantajlar bekliyor.”

Straterra online buying purchase Fluoxetine
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.