Bodrum Gündem

Livaneli Bodruma Güneş Gibi Doğdu…

Zülfü Livaneli Bodrum Antik Tiyatro-sunda verdiği konserde büyük bir coşku seli yaşattı.

Livaneli Bodruma Güneş Gibi Doğdu…
02.08.2010
0
A+
A-

order vardenfil Bodrum Gündem Haber

Zülfü Livaneli Merhaba isimli şarkı ile başladığı konserine Güneş Topla Benim İçin, Yiğidim Aslanım , Memleket Kokulu Yarim, Gülüm, Mehmetçik Mehmet isimli eserleri ile devam etti. Brand Viagra no prescription
Livaneli′nin Bodrum Antik Tiyatro konseri her an sürprizlerle doldu. Konseri sinemanın hanımefendi sanatçısı Filiz Akın eşi Sönmez Köksal ile izlerken, gazeteci Ruhat Mengi, Hıncal Uluç, Nebil Özgentürk, milletvekili Fikret Ünlü, İmren Aykut, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Alman Yeşiller Partisi Genel Başkanı Claudia Routh gibi çok sayıda ünlü isimler yer aldı.
Konserde hayranları ile sohbet eden Zülfü Livaneli, bir ara yeni evlenen Nebil Özgentürk′ ü sahneye alarak bir şarkıyı birlikte söylediler. Hıncal Uluç ise sahneye çıkma davetini kabul etmese de oturduğu yerden tüm şarkılara eşlik etti.  Bu arada Alman Yeşiller Partisi Genel Başkanı Claudia Routh′un bir hafta önce Livaneli′nin Almanya′ da ki konserinde sahneye atlayan sanatçının hayranını, Livaneli′ye zarar verecek kaygısı taşıdığı için zor kullanarak engellediğini söylemesi gülüşmelere sebep oldu. Livaneli, Routh′a kendisini kollama çabası için teşekkür etti. Alman Yeşiller Partisi Genel Başkan Claudia′da konser boyunca Livaneli′nin şarkılarına eşlik etti.
Konserin ortalarında Livaneli yerini  iki genç soliste verdi. Ancak daha önce  kanunu ile Halil Karaduman  bir Selanik ağıtı çaldı. Daha sonra Ruhat Mengi nin kızı Nazlı Mengi “Belalım” isimli, Özgür Kıyat ta “Nerdesin” isimli şarkıları seslendirdiler.  Ruhat Mengi kızının şarkısını neredeyse nefesini tutarak pür dikkat izledi.
buy misoprostol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.