Bodrum Gündem

ŞOK HABER…BIÇKIN DELİKANLI BAŞKAN GÖREVDEN ALINDI…

Bodrumun Yalıkavak Beldesinde iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan CHPli Mustafa Saruhan, görevden alındı.

ŞOK HABER…BIÇKIN DELİKANLI BAŞKAN GÖREVDEN ALINDI…
25.08.2010
0
A+
A-

28 Ağustos 2008 tarihinde, imar plan ve tadilatlarına muhalefetten hakkında açılmış ve görevden alınmıştı. 29 mart yerel seçimlerinde rekor denilecek bir oy ile (% 64) yeniden Belediye başkanı seçilen Başkan Saruhan ikinci kez görevden alınmasının gerekçesi henüz açıklanmadı.

Yalıkavak Belediye Başkanı Saruhan salı akşamı yapılan tebligat ile görevden alındığını öğrenmesi ile Bodrum CHP İlçe örgütü 26 Ağustos 2010 Perşembe günü saat 11.00 de

Saruhan′a destek için bir basın toplantısı düzenleyecek.

 

CHP′den Saruhan′a Ziyaret… order Orlistat

Buy cheap Accutane CHP İlçe Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanı ile partililer Başkan Saruhan′ı evind ziyaret ettiler. CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk; “Bu olay son derece düşündürücüdür. Ama üzücü değildir. Geldiğimiz noktada artık, bitaraf olanların çok açık bir şekilde bertaraf edileceği ilan edildiği bir noktada, taraf olanların bertaraf edilmesini görmek beklemek son derece doğal. Demokrasiden hala bahsedilebiliyormu bilemiyorum ama geldiğimiz nokta ve gitmekte olduğumuz noktanın adı tamamen faşizmdir. Faşizm davulla zurnayla gelmez, faşizm böyle gelir. İnsanlarımızın bu konuda gerçekten duyarlı olması lazım. Biz bu anlamda yarın öğle saatlerin Yalıkavak belediye meydanında bir basın açıklaması yapacağız “ dedi.

Yapılacak olan protesto ve basın toplantısının oldukça kalabalık olacağı ve CHP′li olsun olmasın herkesin katılmasının beklendiği ifade ediliyor.

 
isotretinoin without prescription
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.