Bodrum Gündem

AK-TUR Genel Kurulu Yapıldı…

30 Temmuz 2010 da yapılması gerekirken yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan AK-TUR Yıllık Olağan Genel Kurulu 4 Eylül günü Muğla da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

AK-TUR Genel Kurulu Yapıldı…
15.09.2010
0
A+
A-

cheap Paxil

cheap cialis super active

Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Üstünay’ ın açış konuşmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığını Av. Fahrettin Doğan yaptı.


 


30 yıllık geçmişi olan AK-TUR Turizm ve Endüstri A.Ş. ilk olarak üyelerini ev sahibi yapmak için Bodrum ve Datça’ da tatil siteleri kurdu.


 


Asıl amacı turizm olan şirket uzun süre asli görevine başlayamadı.


Ancak şimdi 20 bin metrekare alanda 3 Apart, 750 yatak kapasiteli 180 daireye sahip tesislerini 2010 yılına kadar işleten Anemon şirketinden devralarak kendi işletmeye başladı. Ayrıca onlarca kiralık işletme, arsa ve tesisleriyle güçlü bir şirket haline gelen AK-TUR A.Ş yeni yönetiminin özverili çalışma ve yoğun çabası sonunda geçmiş yönetimden kalan sorunları temizleyerek, kar eden bir şirket haline geldi.


 


AK-TUR A.Ş Genel Müdürü Kadir Sevim ve Turizm Koordinatörü Elvan Toperi’ nin gayret ve iddialı çalışmalarıyla bölgenin en önemli turizm işletmelerinden biri durumuna gelen AK-TUR Apart ve rezidansları şimdiden 2011 sezonunun rezervasyonlarına başladı.


order misoprostol online Genel Kurulda yaptığı konuşmada Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Üstünel özetle şunları söyledi:


 


“AK-TUR A.Ş turizm alanında faaliyet gösteren bir ticari kuruluştur. Ancak geçmiş yönetimlerin yaptığı yanlış uygulamalar nedeniyle ne yazık ki, istediği amaçlarını gerçekleştiremediği gibi bu durumdan şirket ortakları da zarar görmüşlerdir. Yeni bir anlayış ve profesyonel kadrolarla AK-TUR A.Ş ‘ yi ana sözleşmesinde belirlenen hedef ve amaçlarına uygun, kar eden bir şirket haline getireceğiz. Ortaklarımızdan aldığımız güç ve destekle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Tüm yatırım ve tesislerimizin işletmesini yan kuruluşumuz olan AKSAN şirketi üzerinden gerçekleştireceğiz. Tesislerimizi kongre ve toplantı turizmine uygun hale getirdik. Çok yakın bir zamanda bölgenin en önemli turizm potansiyeline sahip turizm şirketi olarak halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.