Bodrum Gündem

“KÜÇÜK İŞLERİ BÜYÜK İTİNA İLE YAPARIZ”…

demiroğlu markalaşıyor (4)27 yıllık iş tecrübesini 2009 yılında Bodrum’a taşıyan Demiroğlu Demir Sanayi Ticaret A.Ş “küçük işleri büyük itina ile yaparız” prensibi ile ticaret hayatına adım atıp, her geçen gün büyümeye devam etmekte.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum ve çevresinde demir, çelik, boru ve inşaat alanında malzeme satışı ve sac işleme birimleri ile faaliyet gösteren firma, adını markalaştırdı. Kaliteli ürün; alanında en iyi ve uzman personeli ile çalışma ahlakını ön plana alarak sektörün öncü firmalarından biri oldu.

Demiroğlu Demir Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demiroğlu, “Ülkemizde sektörde fiyat dalgalanmaları olmakta.  Son beş yılda küresel piyasalardaki dalgalanmalardan olumsuz etkilenen Türk demir-çelik sektörü, 2017’de artan iç ve dış yatırımlarının etkisiyle üretim ve ihracatta yeniden toparlanma bekliyor. Uygun fiyat, dürüstlük ve kusursuz hizmetten asla taviz vermemeye özen gösteriyoruz. Uzun yılların verdiği deneyim ve birikimi ile bol çeşit ve stoklarımız sayesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede zaman kaybı olmadan karşılayarak, memnuniyetlerini maksimuma çıkartmaktayız.”  dedi.

demiroğlu markalaşıyor (3)2014 yılı Aralık ayında gerçekleştirip faaliyete geçirdiği yatırımı ile sac işleme birimi Cnc Plasma kesim, Cnc sac büküm – abkant, Nc Giyotin, Nc profil ve boru büküm, Cnc silindir ünitelerini de hizmete soktu. Karbon çelikleri dahil Hardox – Xar 400-600 aşınmaz plakaları kesme ve bükme, karbon çeliklerini de 20 mm’ye kadar kesme ve bükme kapasitesine sahip olan Demiroğlu,  Cnc Plazma kesim ünitesinin içinde ayrıca oxy – plazma ve profil-boru işleme birimi de mevcut. Karbon çeliklerinde max 40 mm, Hardox – Xar aşınmazlarda ise 30 mm kesme, oxy – plazma ile de 150 mm’ye kadar sac kesme kapasitesi de olan firma, bu yatırımı ile özellikle Bodrum ve Muğla sanayisine sağlayacağı katkı ile mutluluk duyuyor.

Sadece kendi bünyesi için değil, ülke ekonomisine de katkı sağlamak ve daima müşteri odaklı olmak için çaba sarf eden Mehmet Demiroğlu, hedefiini  kalıcı adımlar atarak, beklenti ve istekleri en doğru şekilde cevaplamak olduğunu belirtti. ”  dedi. Demiroğlu sözlerine şöyle devam etti “Sac işleme birimimizde kullandığımız makinalarımız sektörümüzde en son teknolojiye sahiptir. Demiroğlu Demir A.Ş. olarak; müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, çalışanlarımız için sürekli faydalı işler yaratmak isteriz. Sektörümüzde daima en ileri teknolojiyi takip ederek, uygulamaya geçmek en büyük hedefimizdir. Demiroğlu Demir A.Ş.  Boru çeşitleri olarak; sanayi, düz, galvanizli dişli, doğalgaz, pe kapı doğalgaz, kazan, galvanizli kare ve dikdörtgen profiller, boyalı profiller; HEA, HEB, NPU, NPİ profiller; Köşebent lama – kare – silme çeşitleri;  izolasyon, çatı ve cephe sistemleri, çit sistemleri; betonl altı çit hasır, çim çit, PVC kaplı panel çit, PVC galvaniz örgü teller, galvanizli kafes teller, yassı ürünler ve özel imalat kesim panel ferforje hizmetleri sunmaktadır.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.