Bodrum Gündem

Ortakent Belediyesi Hız Kesmeden 2011 e Hazırlanıyor…

Ortakent-Yahşi Belediyesi Beldede kış döneminde tamamlanması planlanan, altyapı ve üstyapı çalışmalarının hazırlıklarına başladı.

Ortakent Belediyesi Hız Kesmeden 2011 e Hazırlanıyor…
10.10.2010
0
A+
A-

treating cancer tumors Şahbaz: Beldemiz 2011 Turizm sezonunu yeni ve modern yüzüyle karşılayacak.


 

ORTAKENT-YAHŞİ BELEDİYESİ HIZ KESMEDEN 2011’E HAZIRLANIYOR

 


Lamisil at low prices Ortakent-Yahşi Belediyesi Beldede kış döneminde tamamlanması planlanan, altyapı ve üstyapı çalışmalarının hazırlıklarına başladı.


Bodrum Gündem Haber


Kış aylarına yönelik dere yataklarının temizlenmesi, yol kenarlarındaki yağmur kanallarının ve mazgalların açılması gibi çalışmaları tamamlayan Ortakent-Yahşi Belediyesi, 2011 yaz sezonuna kadar tamamlanacak olan altyapı ve üstyapı çalışmalarına başlıyor.



Yapımı devam eden çalışmalardan biri Ortakent Kemer Mevkiinde 4km kadastral yol açılması. Yangınlara müdahaleyi kolaylaştırmak amacıyla yapılan bu yol çalışması Belde halkının bahçelerine ulaşımında kolaylık da sağlayacak. Ortakent Mezarlığının peyzaj çalışmaları ise hızla devam ediyor. Yürüyüş yolları, bitki düzenlemesi, çeşme, bekçi kulübesinin inşası ile bir bütün olarak devam eden çalışma tamamlandığında Ortakent Mezarlığı modern bir görünüme kavuşacak.


Retin-A online

Başkan Şahbaz’ın öncelikli projesi olan Beldenin çağdaş bir arıtma ve kanalizasyon sistemine kavuşması için altyapı çalışması devam ediyor. Yahşi-Hortma Caddesinde 2.800 mt lik ilk etabı tamamlanan kanalizasyon ve içme suyu altyapı çalışmaları, Ortakent Köyiçinde sürdürülecek. Kanalizasyon ve içme suyu hatlarında yapılacak revize ve yeni boru döşeme çalışmaları için gerekli projelendirme ve yapım işleri başlatıldı.


Altyapı ve asfalt çalışmaları biten, elektrik hattı döşenen Yahşi-Hortma Caddesinde aydınlatma direkleri dikiliyor. Ayrıca Yahşi Köyünde birkaç eksik dışında hazır olan çocuk parkı en kısa sürede hizmete açılacak. Ortakent Yalısı Müskebi Caddesinde de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlatıldı. Çakmaklı Deresinin Müskebi Cevizli Sokak mevkiinden geçen bölümüne menfez döşenerek karşılıklı yol bağlantısı sağlandı.


Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur ŞAHBAZ yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi “ Altyapı ve üstyapı projelerimiz İller Bankası ve Çevre Bakanlığından onaylandı. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Beldemizin kanalizasyon ve içme suyu hatları çağdaş standartlara kavuşacak ve Belde halkımızın aldığı hizmetin kalitesi yükselecek. Ortakent-Yahşi Belediyesi tüm personeli ve ekipmanıyla daha iyi hizmet vermek için çalışıyor.  Beldemiz 2011 Turizm sezonunu yeni ve modern yüzüyle karşılayacak”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.