Bodrum Gündem

KONACIKTA KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ…

Konacık Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayarak, her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlara kurban kesim hizmeti verecek.

KONACIKTA KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ…
13.11.2010
0
A+
A-

 Konacık Belediyesi tarafından kurban kesim yeri, Belediye İtfaiye ve Kademe Amirliği yanı olarak belirlendi. buy Propranolol Her türlü temizlik ve hijyen önleminin alındığı Kesim yerinde, belde de yaşayan vatandaşlar; Kurban Bayramının birinci günü Bayram Namazı sonrasında kesim hizmetlerinden yararlanabilecekler. Konacık Belediyesi Zabıta Komiserliği Ekipleri; bayram süresince kaçak ve uygunsuz kesim yapanları denetleyecek, ayrıca Türk Hava Kurumu için kurban derilerini de toplayacak.


 


Retin-A to sale Vatandaşlara her türlü sağlıklı ve uygun kesim ortamının sağlandığını belirten Konacık Belediyesi Zabıta Komiseri Fevzi Keser; kurban kesimlerinin belirtilen yerde yapılması gerektiğini söyledi. Böylece belde genelinde oluşabilecek uygunsuz görüntülerin önüne geçilmesi planlanıyor.


buy Zithromax online

 


Hizmetler konusunda bilgi almak isteyen vatandaşların, 319 08 66 numaralı telefonu arayarak Konacık Belediyesi Zabıta Komiserliği ile görüşebilecekleri öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.