Bodrum Gündem

Karataş: Öğretmen Olunmaz Öğretmen Doğulur..

Emekli öğretmenlere Karataş Mobilyadan vefa örneği.

Karataş: Öğretmen Olunmaz Öğretmen Doğulur..
23.11.2010
0
A+
A-


 

 

 

Karataş: Öğretmen Olunmaz Öğretmen Doğulur…

Emekli öğretmenlere Karataş Mobilya’dan vefa örneği.


Buy Viagra Canada Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Karataş Mobilya tarafından bu yıl 3,kez düzenlenen öğretmenler günü, öğretmenlere vefa etkinliğine yaklaşık 50 emekli ve halen görevde bulunan genç öğretmenler katıldı. Çeşitli hediyeler verilerek öğretmenlerin günü kutlandı. Öğretmenler kendilerini ve öğretmenlik anlayışlarını anlatmaları için söz aldılar. Karataş Mobilya’nın öğretmenler günü kutlamasında ikisi de emekli olmuş öğrenci ile öğretmeni ve anne kız iki kuşak öğretmenlerin bir arada olması ilginç görüntüler oluşturdu. Özellikle Ahmet Karataş öğretmenlik ruhunu kaybetmediği vurgulanarak ve vefa örneği vermesinden dolayı katılımcı öğretmenlerin övgüsünü aldı.


 


Hediye çekilişinde çok özel ve orijinal Savoroski taşlarından yapılmış Atatürk portresini Emekli Öğretmen Emine Bar kazandı. Katılımcı öğretmenlerin tamamına çeşitli firmalarında hazırladığı çekiliş yapılarak birer hediye verildi.


 


Öğretmenlerle bir araya gelerek Öğretmenler Gününü kutlayan İş adamı Ahmet Karataş kendisinin de eski bir öğretmen olduğunu belirterek; “Muhtemeldir ki emekli oldukları için hatırlanmayabilecek emekli öğretmenlerimizi bu gün davet ettik. Onların öğretmenler gününü birlikte kutluyoruz. Onların kendi aralarında bir iletişim, bir tanışma ortamı sağlamış oluyoruz. Bunun yanında da çam sakızı çoban armağanı küçük hediyeler takdim ediyoruz. Bu gelenek 3 yıldır sürüyor, inşallah gelecek yıllarda daha kalabalık katılımlarla devam edecek.” dedi. Öğretmenliğin bir meslek olmadığını bir yaşam biçimi olduğunu ifade eden Karataş şöyle devam etti; Öğretmenler ile şuan burada olmak, öğretmenlikten hala kopamadığımın bir ifadesidir. Unutmayalım ki eğitim yaşam boyu devam ediyor. Kendim de eski bir eğitimci olduğum için sizleri daha iyi anlayabiliyorum. Her sene geleneksel hale gelen bu kutlamalarda benim de bir parça katkımın olması inanın bana büyük mutluluk veriyor”


Emekli öğretmen Güler Özkeskin ise Ahmet Karatş tarafından düzenlenen bu etkinliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Emekli öğretmenler birbirimizi tanısak bile kim nerde bilemiyoruz. Bu vesile ile bir araya geldik. Tanışmadığımız meslektaşlarımızla tanıştık, yıllardır görüşemeyenler ise bir araya gelmiş oldu. Bizim diktiğimiz tohumlar şimdi yeni tohumlar yetiştiriyorlar. Bu çok güzel bir fotoğraftır. Burada 2-3 kuşak bir arada buluştuk. Bu ortamı sağlayan Ahmet Beye teşekkür ediyoruz” dedi.


  buy Aciclovir


Önümüzdeki yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak halen görevde bulunan öğretmenleri de etkinliğimize davet edeceğini de sözlerine ekledi.


 


Öğretmenler Günü’ne katılan 28 yıl öğretmenlik yapmış, Emekli öğretmen Öznur Öztufan “Ahmet Krataş’ın çok ince düşüncesinden dolayı çok tebrik ediyorum. Öğretmenlik ruhunu kaybetmediği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 1967’den beri Bodrum’da yaşayan Emekli öğretmen Fatma Özalan “Turgutreis ve Bodrum’da çalıştım. Bu gün bizleri unutmadığı için Ahmet beye teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.


Bodrum yerlisi Emekli öğretmen Gülten Çevik de duygularını şu şekilde açıkladı;“ İki yıl Ortakent ve 27 yıl Cumhuriyet Okulunda, 3 yılda Mekez Turgutreis okulunda geçti. Öğretmenliği çok sevdim. Hala da çok seviyorum. Hala içimde öğretmenlik heyecanı var. Çağırılınca da hemen geldim. Ahmet beye çok teşekkür ediyorum.”


Emekli öğretmen Emine Bar ise 8 yıl önce emekli olduğunu ve sınıfını özlediğini söyledi. Bizi hatırlayan tek işadamı Ahmet Karataş’tır kendisine minnettar olduğunu da sözlerine ekledi. Katılımcılardan en genç öğretmen Gülin Bilen çok sık rastlanılamayacak bir etkinlik olduğunu belirterek “Ben İstanbul’da öğretmenlik yapıyorum böyle bir organizasyona hiç tanıklık etmedim. Bodrum’da böyle bir etkinlik olmasından dolayı işadamı Ahmet Karataşı’da tebrik ediyorum” dedi. buy Fluconazole


 


Öğretmenler günü etkinliği çeşitli ikramlar ile ve sohbetler ile geç saatlere kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.