Bodrum Gündem

Akın Üstündağ : CHP…

Akın Üstündağ:&733;Parti içi Demokrasi kanaları açıldı. Bodrumun Meclise milletvekili gönderme ısrarı haklıdır.&733;

Akın Üstündağ : CHP…
30.11.2010
0
A+
A-

 

 

 

 
purchase Clonidine
 

Akın Üstündağ:˝Parti içi Demokrasi kanaları açıldı. Bodrum′un Meclise milletvekili gönderme ısrarı haklıdır.˝

Akın Üstündağ bir hukukçu ve Milas′ta ikamet ediyor. Bodrum′lular tarafından da gerek mütevaziliği, gerek düzenli aile yapısı ve İl Genel Meclisi′ndeki Başkan Vekilliği görevinden dolayı tanınıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
buy brand Kamagra
Milletvekili adaylığını açıklamak konusunda henüz erken olduğunu söylese de çalışmalarına hızla devam ediyor. Yerel Parlamenterlik olarak nitelediği İl Genel Meclisi görevini başarılı bir şekilde yaptığı, çevresindekiler tarafından söyleniyor. Sohbetimiz sırasında yine sevgili eşi ve minik kızı yanındaydı. Sevgili eşinin, her durumda ve her yerde Akın Üstündağ′ın arkasında olduğu aşikar. Akın Üstündağ öğrenci olduğu 90′lı yıllarda bir televizyon programında Turgut Özal ile tartışması ile bir süre gündemde kalmış.

CHP′li Meclis Üyeleri′nin çalışmaları sonucu vatandaş İl Genel Meclisi′nin ne işe yaradığını öğrendi…
CHP′li Meclis üyeleri olarak Muğla halkının kırsaldaki sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ve Muğla′da toplam 396 köye, şimdiye kadar görülmeyen bir hizmeti götürdüklerinin altını çizdi. Üstündağ; “CHP İl Genel Meclisinde iktidardır. İktidarda olmamızın sorumluluğu ve gereğini yerine getiriyoruz. Yol, köprü, sosyal tesisler, su ve bir çok hizmeti Muğla halkına götürüyoruz. Bunu yaparken ne bir ayrımcılık, nede partizanlık yapmıyoruz. Bu 2011 genel seçimlerinde iktidar olduğumuzda neler yapabileceğimizin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bizlerin bu çalışmaları sonucu halk İl Genel Meclisinin ne işe yaradığını öğrendi ve müthiş bir sempati duyuyor artık.” dedi.

Milletvekilliği aday kriteri…
Akın Üstündağ en önemli kriterin Muğla ve CHP tabanından bir adayın çıkması olduğunu kaydederek; “Cumhuriyet Halk Partisi adayının tabandan ses getirebilecek, mevcut oylarımız dışında yeni oy kazandırabilecek nitelikte olması gerekmektedir. Türkiye ve Muğla′yı temsil yeteneği olmalıdır. Vizyonu olan, bilgili ve birikimli olmalıdır.” şeklinde belirledi.        
Cumhuriyet Halk Partisi içinde “sol”u temsil ettiğini söyleyen Üstündağ, CHP′nin evrensel sosyal demokrasiyi temsil edebilecek bir gelişim sağlaması gerektiğine inandığını sözlerine ekledi.

purchase orlistat Parti içinde ki demokrasi…
Parti içinde bir sorun olduğunu, ama artık gelip geçtiğini ve parti içinde demokrasi kanallarının açılması ve parti ilkelerinin ortaya konulması anlamında çok güzel gelişmeler şeklinde değerlendiriyor. Üstündağ; “Ben 2007′de birkaç kişinin demokrasi dışı çalışması sonucu olmuştu. Ama ben yüzde 65 oy alarak şu andaki göreve geldim. Bu kırsalı ve tabanı temsil etmem, onların sesi olmamdan kaynaklıdır. Bundan sonra bu tür şeylerin olmayacağına ve parti içi demokrasinin çok iyi işleyeceğini düşünüyorum.” diyerek parti içi demokrasinin önemi üzerinde durdu. 

Bodrum′un Meclise milletvekili gönderme ısrarı haklıdır…
Bodrum politikada önemli bir yer olduğunu ve kendisi açısından da Bodrum′un önemini ve Bodrum′a yakın olduğunun altını çizerek; “Bodrum kesinlikle bir milletvekilini meclise göndermelidir. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem birikimi, siyasetteki yeri anlamında. Nereden bakarsanız bakın Bodrum′dan bir milletvekili meclise gitmelidir.” diyerek Bodrum′un Milletvekili gönderme ısrarının yanında olduğunu belirtti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.