Bodrum Gündem

Kavram Dersanesinden Üniversiteye Giriş Semineri..

Bodrum Kavram Dershanesinin düzenlediği üniversite sınavına giriş konulu seminer Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi seminer salonunda gerçekleşti.

Kavram Dersanesinden Üniversiteye Giriş Semineri..
02.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

 

Kavram Dersanesinden Üniversiteye Giriş Semineri…

 


Bodrum Kavram Dershanesinin düzenlediği üniversite sınavına giriş konulu seminer Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi seminer salonunda gerçekleşti.


 


Bodrum Gündem Haber


Üniversite sınavına giriş konulu semineri Kavram Dershanesi rehber öğretmeni Meltem Ildız tarafından düzenledi. Öğrenci başarısında hedef belirlemenin önemini vurgulayan Meltem Ildız, düzenli ve disiplinli çalışma ile konulan hedefi yakalamanın mümkün olacağını belirtti. Yeni sınav sisteminin Meslek Lisesi çıkışlı adaylar için avantajlarının anlatıldığı seminerde özellikle geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan Teknoloji ve Turizm Fakülteleri’ ne vurgu yapıldı. Öğrencilerin sınavda sorumlu oldukları testler, cevaplamaları gereken soru sayıları, tercih edebilecekleri Fakülte ve Yüksekokulların özel koşulları ile alan içi ve alan dışı tercihlerdeki konumlarının detaylı bir şekilde anlatıldığı seminerde öğrenciler de merak ettikleri soruların cevaplarını bulduklarını ifade ettiler.


Düzenli ve disipli çalışma temel kural…


Pain Relief purchase Topamax

order Premarin Kavram Dersanesi Rehber Öğretmeni Meltem Ildız, düzenli ve disiplinli bir çalışma ile konulan hedefi yakalamanın imkansız olmadığını somut başarı hikayeleri ile öğrencilere aktardı. Meltem Ildız özellikle geçtiğimiz yıl ÖSYM tarafından çok geç açıklanan, Meslek Lisesi öğrencilerinin hem MTOK Kontenjanı (Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu Kontenjanı, sadece kendilerine ayrılan kontenjanlar) hem de Genel Kontenjan avantajları hakkında henüz yeteri kadar bilgiye sahip olmadıklarını ve bu konudaki öğrencileri bilgilendirmeyi amaç edindiklerini söyledi.


Öğrencilere sistemdeki değişikliklerle bilgi verildiği seminerden öğrenci ve velilerin oldukça memnun oldukları izlendi. Seminerlerin daha sonrada farklı konularla tekrarlanacağı bildirildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.