Bodrum Gündem

MUĞLANIN BÜTÇESİ BELLİ OLDU..

İl genel meclisinin 30.11.2010 Tarihli oturumunda bütçe çalışmaları kapsamında Kasım ayı başından beri devam eden meclis çalışmaları sona erdi. CHP ve MHP 29 kabul oyu, AKP ise 14 ret oyu verdi.

MUĞLANIN BÜTÇESİ BELLİ OLDU..
02.12.2010
0
A+
A-

buy Robaxin online

 

 

 

Valtrex cheap
 

MUĞLA’NIN BÜTÇESİ BELLİ OLDU…

 


İl genel meclisinin 30.11.2010 Tarihli oturumunda bütçe çalışmaları kapsamında Kasım ayı başından beri devam eden meclis çalışmaları sona erdi. CHP ve MHP 29 kabul oyu, AKP ise 14 ret oyu verdi.     


buy doxycycline  


Bodrum Gündem Haber


Muğla İl Özel idaresinin 2011 mali yılı bütçesi 76.500.000.TL olarak belirlendi. Bütçe üzerine AKP grubunun görüşlerini açıklayan grup başkan vekili Avukat Çağrı Alper, hazırlanan 2011 bütçesinin uygulanma şansı olmadığını ve bu bütçenin genel seçimlere yönelik Cumhuriyet Halk Partisi grubunun oluşturduğu bir seçim bütçesi olduğunu ima etti.   


 


Cumhuriyet Halk Partisi grubunun görüşlerini açıklayan Grup Başkan vekili Avukat Akın Üstündağ ise şöyle konuştu. “AKP grubunun eleştirileri haksızdır.Eğer bir seçim bütçesi aranıyorsa il özel idaresinin 2008 yılı bütçesine bakmak lazım.2008 yılı bütçesi 86.000.000.TL dır ve 2007 genel seçimlerinde göz boyamak için dönemin AKP grubu tarafından hazırlanmıştır. 2011 yılı bütçesi tam anlamıyla bir seçim bütçesidir. Yatırımların oranı bütçenin %44 üdür. 2011 bütçesi son derece dikkatlice hazırlanmış, bütçe tekniklerine uygun, hizmet odaklı bir bütçedir. Bütçe, halkın istekleri doğrultusunda halkla  istişare edilerek hazırlanmıştır ve aynı zamanda hizmet alanları çeşitlendirilmiştir. CHP Grubu olarak gündemimiz halka hizmettir, wikileaks belgelerinden öğrendiğimiz kadarı ile AKP gibi gizli gündemimiz yoktur.”


Üstündağ konuşmasının sonunda özel idare için yaptıkları bütçe gibi 2011 genel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Türkiye Cumhuriyetinin de bütçesini yapma şansının CHP ye düşmesini umduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.


 


Bütçe üzerindeki görüşmelerden sonra oylamaya geçildi. Oylama sonucunda CHP ve MHP’nin 29 kabul oyu ile bütçe kabul edilmiş oldu. AKP grubu ise 14 üyesi ile bütçeye ret oyu verdi.


 


Meclis toplantısının ardından Muğla valisi Fatih Şahin meclis üyeleri onuruna bir yemek verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.