Bodrum Gündem

ABanktan Turizm Sektörüne Büyük Destek…

ABank Bodrum Şubesi, turizm sektöründe zorlu rekabet koşullarında çalışan ve yaz sezonuna kadar yeni yatırımlar yapmak veya eksikliklerini gidermek isteyen firmaların finansman ihtiyaçlarını hızla karşılayacak bir Turizm Ürün Paketi sunuyor..

ABanktan Turizm Sektörüne Büyük Destek…
22.12.2010
0
A+
A-

Buy Strattera

 

 

 

ABank′tan Turizm Sektörüne Büyük Destek

Anadolu Grubu′nun iştiraki olan ABank, turizm sektöründe zorlu rekabet koşullarında çalışan ve yaz sezonuna kadar yeni yatırımlar yapmak veya eksikliklerini gidermek isteyen firmaların finansman ihtiyaçlarını hızla karşılayacak bir “Turizm Ürün Paketi” sunuyor…


ABank, otel, pansiyon, restaurant gibi tesislerin renovasyonu veya kapasite artırımı için gereken yatırımların finansmanı ile seyahat acentaları, oteller, yat işletmeciliği yapan turizm firmalarının işletme sermayesi gereksinimlerinin karşılanması amacıyla, kredinin kullanılış amacına göre 24 ay′a kadar ödemesiz, 60 ay′a kadar vadeli, aylık geri ödemeli ve esnek ödeme planlı olarak uygun koşullarda kredi kullanımı sağlıyor. Turizm acentaları, charter firmaları gibi yat işletmeciliği yapan firmaların, yat / gemi alımı finansmanına yönelik 60 ay′a kadar ulaşan vade yapısında, gerektiği takdirde yıl içerisinde maksimum 6 ay′a kadar geri ödemesiz, belirli şartlarda ödemelere 3 ay mola verme özelliği bulunan Yat İşletmeciliği Yatırım Kredisi bu sektörde hizmet veren firmaların yaşamını kolaylaştıracağı kaydediliyor.


Buy Fluoxetine

ABank Genel Müdürü Hamit Aydoğan yaptığı açıklamada “Bankamızda, tüm şubelerimizin limit yetkilerini artırarak turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimize en hızlı şekilde kredi sağlayabilmek amacıyla gerekli çalışmaları yapıyoruz” diyerek hedeflerini vurguladı.


Müşterilerine kaliteli hizmet veren, Mutlu Bankacılık konseptiyle müşterilerini mutlu etmek için çalışmalarını sürdüren ABank, Turizm Ürün Paketi ile turizm sektöründe hizmet veren firmalara destek olmak için yatırımcıları beklediği bildiriliyor. purchase Viagra


İhtiyaç sahibi işadamlarının geniş bilgi alabilmek için Bodrum Ticaret Odası’na ve ABANK Bodrum Şubesine başvurmaları gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.