Bodrum Gündem

Başaran Ulusoy Yedi Acentayı Açıklamalı..

Tecrübeli turizmci Cem Polatoğlu gazetemize yaptığı açıklamada:7 acentanın ismi açıklanmadığı için 5500 seyahat acentası töhmet altında kalmış oldu.Öyle ki, kapımızı her çalan müşteri,siz de bu 7 acenta arasında var mısınız? diyerek şüpheli gözlerle

Başaran Ulusoy Yedi Acentayı Açıklamalı..
25.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

Natrexone order Başaran Ulusoy Yedi Acentayı Açıklamalı..


Tecrübeli turizmci Cem Polatoğlu yaptığı açıklamada: “7 acentanın ismi açıklanmadığı için 5500 seyahat acentası töhmet altında kalmış oldu. Öyle ki, kapımızı her çalan müşteri,siz de bu 7 acenta arasında var mısınız? diyerek şüpheli gözlerle sormakta ve biz de ancak “valla biz yokuz, ekmek mushaf çarpsın” diyerek müşteriye güven! vermeye çalışmaktayız.”dedi.


 


Cialis super active no prescription Bodrum Gündem Haber


Cem Polatoğlu yaptığı açıklamada ; ”Kurban bayramı döneminde acentalarda meydana gelen “aksaklıklar!” nedeni ile Sayın başkanımız Başaran Ulusoy 7 acentayı kapatacağını belirten bir beyanat vermiş, gazeteler de bunu manşet yaparak kamuoyuna ilan etmişti. Halen bu 7 acentanın ismi açıklanmadığı için 5 bin 500 seyahat acentası töhmet altında kalmış oldu. Öyle ki, kapımızı her çalan müşteri, siz de bu 7 acenta arasında var mısınız? diyerek şüpheli gözlerle sormakta ve biz de ancak “valla biz yokuz, ekmek mushaf çarpsın” diyerek müşteriye güven! vermeye çalışmaktayız. Bu durumun bir an önce açıklığa kavuşturulması için başkanımızın kamuoyuna açıklama ivedilikle yapmasını bekliyoruz.”dedi.

Strattera online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.