Bodrum Gündem

BAŞKAN TOSUN, EV EV GEZİYOR

Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından haftada 3 gün olarak organize edilen ev ziyaretleri devam ediyor. Konacık Belediyesi, belediyeyi vatandaşların evine taşıyor.

BAŞKAN TOSUN, EV EV GEZİYOR
18.01.2011
0
A+
A-


 

 

BAŞKAN TOSUN, EV EV GEZİYOR

 


Bodrum Gündem Haber


Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından haftada 3 gün olarak organize edilen ev ziyaretleri devam ediyor. Konacık Belediyesi, belediyeyi vatandaşların evine taşıyor.


 


Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından haftada 3 gün olarak organize edilen ev ziyaretleri ile beldede yaşayan vatandaşlar yerinde bilgilendiriliyor. Belediyenin yoğun iş temposundan fırsat buldukça, halkla iç içe olmaya özen göstererek ev ziyaretlerine devam eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un yaptığı ev ziyaretleri vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.


 


Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından Ocak ayından itibaren organize edilen ve 4 ay boyunca devam etmesi planlanan ev ziyaretlerine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, bir Belediye Meclis Üyesi ile Halkla İlişkiler Birimi personeli katılıyor. Beldenin gelişmesi için karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ev ziyaretlerinde renkli görüntülerde yaşanıyor.

Retin-A no prescription

 


Ziyaretlerde vatandaşlara Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun tarafından belediye çalışmaları ile ilgili genel bilgiler verilirken, vatandaşların da istek, talep ve şikâyetleri alınarak  çözümleri için ilgili birimlere iletiliyor.


Muscle Relaxant  


 


Konacık Belediyesi olarak her yıl ilk 3-4 ay ev ziyaretleri yaptıklarını söyleyerek söze başlayan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şöyle devam etti.


 


“ 2011 yılında 04 Ocak’dan itibaren ev ziyaretlerimize başladık. Bugün de Öziçi Mevkiinde bir arkadaşımızın evine misafir olduk. Buradan da bir başka ev ziyaretimize gidiyoruz. Önümüzdeki 2-3 ay boyunca Konacık’ı karış karış gezeceğiz. Vatandaşlarımızla sohbet ederek yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı konuşacağız. Sorunları yerinde tespit edeceğiz. Daha yaşanılır bir Konacık hedefliyoruz. İnsanlarımızla iç içe sorunların çözüldüğü modern bir Konacık Beldesi arzuluyoruz. Yani yerinde tespitler yapıyoruz. Bizim için bu çok güzel bir çalışma oluyor.”  order metoclopramide

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.