Bodrum Gündem

BOSİAD GENEL KURULU YAPILDI..

Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Olağan Genel Kurulu, Kıvanç Esendemirin sahibi olduğu Kıvanç Otelde üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

BOSİAD GENEL KURULU YAPILDI..
24.01.2011
0
A+
A-

 


BOSİAD GENEL KURULU YAPILDI…


 

Promethazine without prescription

Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Olağan Genel Kurulu, Kıvanç Esendemir′in sahibi olduğu “Kıvanç Otel”de üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Karataş başkanlığa aday olmadığı gibi, yönetime de adaylığını koymadı.


Strattera Buy  


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Plavix buy online
BOSİAD Başkanı Ahmet Karataş adaylığını koymadığı genel kurulda, kimin başkan olacağı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında belirlenecek. Üyeler 2002 yılından buyana başkanlığı sürdüren Karataş′ın hem Yönetim Kurulana, hem de başkanlığa adaylığını koymaması şaşkınlık yarattı.


Ahmet Karataş, yaptığı açıklamada, 2002 yılında kurulan BOSİAD′ın çalışmaları hakkında bilgiler verirken neden aday olmadığına da açıklık getirdi. Karataş, BOSİAD’ın Bodrum′un ilk işadamları derneği olduğunu kaydederek “BOSİAD 2002 yılında kuruldu, o yıldan bu yana Bodrum’da çok önemli çalışmalar yaptık, Bodrum′a ufuk açtık, değişik tekliflerle, önerilerle, orijinal fikir ve projelerle BOSİAD hakikaten sivil toplumculuk adına örnek bir dernek olarak güzel çalışmalar yaptı. Bu güzel çalışmalara devam ediyor. Bu kurul çok önemli ve değişik bir ortamda geçti. Çünkü ben yıllardır hem kurucu başkan olarak bu dernekte görev yaptım, ama kuruluşlar makamlar sadece bir kişiye bağlı ve endeksli olmamalı, yakışığı ve zamanı geldiğinde diğer arkadaşlarına da, hem tecrübe hem birikim açısından makamını ve görevini devredebilmeli. Bu nedenle ben burada örnek bir davranış sergiledim, kendimiz kurduğumuz büyüttüğümüz ve bugün Bodrum′un etkin bir iş adamları derneği haline getirdiğimiz derneğimizin bu genel kurulunda, başkan adayı olmadığım gibi, yönetim kuruluna da girmedim. Arkadaşlarımız yeni bir liste hazırladılar, o liste oylandı. Dolayısıyla ben seçilirlerse ben yeni yönetimde görev alacak arkadaşlara BOSİAD′ı daha ileriye, daha başarılı konumlara daha kurumsal hale getireceklerine inancım sonsuzdur. Yönetimden çekilmiş olmam BOSİAD′ı bıraktığım anlamına gelmez. Arkadaşlarıma tecrübelerimle, bilgi ve birikimlerimle her zaman onlara yardımcı olacağım. Yeni yönetimin Bodrum′a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Günümüzde koltukların bırakılmadığı bir ortamda, BOSİAD Başkanı Ahmet Karataş’ın aday olmaması üyeler tarafından örnek bir davranış olduğu belirtildi. Bazı üyelerin ise Karataş’ın aday olamamasından dolayı üzüldüklerini ifade ettiler.
BOSİAD′ın belirlenen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Emel Akın, Hasan Danacı, Alptekin Polat, Kıvanç Esendemir, Feridun Katar, Akif Demiröz, Mustafa Er, Mehmet Billorer, Selim Kısaoğlu, Ufuk Kıran, Hüseyin Meral, Mustafa Sırtı.

Oy kullanma işlemi üyeleri arasında açık olarak gerçekleştirilmesi dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.