Bodrum Gündem

Dünyanın En Pis Otellerinden Birisi Bodrumda..

Dünyanın en pis otellerinden birisi Bodrumda..Yerel Yönetimler ve ilgili derneklerden sıkı denetim bekleniyor.

Dünyanın En Pis Otellerinden Birisi Bodrumda..
27.01.2011
0
A+
A-

 


 


Dünyanın En Pis Otellerinden Birisi Bodrum’da…


Dünyanın en pis otellerinden birisi Bodrum’da…Yerel Yönetimler ve ilgili derneklerden sıkı denetim bekleniyor.


buy Baclofen online  


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Kaynak: NTVMSNBC


Almanya’da bir seyahat internet sitesinde yapılan ve tatile gidenlerin değerlendirmeleri sonucu ortaya çıkan araştırmaya göre, Gümbet’te bulunan CLUP AQUA adlı otel en pis oteller sıralamasında en üstte gösterildi.


Bu haberden sonra yapılan yorumlar sadece bir tane değil ki, yüzlerce var şeklinde oldu. Bu konuda özellikle yerel yönetimler ve ilgili dernekler konu ile ilgili olarak denetimleri sıklaştırmaları gerektiği vurgulanıyor.


 


 


OTEL İÇİN YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI:


iğrenç otel


freek75   1 katılım


istanbul


23 Ağu 2010


Böyle iğrenç bir otel sanıyorum yoktur. Odalar her yer pis. Tur şirketleri bu oteli neden pazarlıyor anlam veremedim. Kör olmaları lazım. Değil tatil yapmak su içmek için bile bu otele girilmez. devamı


Cehennemm


lanaTurkey   2 katılım


turkey


9 Tem 2010


Hayatımda bu kadar igrenç, pis, kalitesiz bi yer görmedim. otel odaları bodrum katlarda rutubetten durulmuyo, tuzlu pis kokulu su ile banyo yapmak zorundasınız. 1 gün kaldık orda mecburen sonra hemen kaçtık. ve orda kalan insanlarda hallerinden memnunlar. yani oraya para veriyolar ve o pisligin içinde nasıl yaşayabiliyorlar şaşırdık dogrusu. devamı


DO NOT GO TO THIS HOTEL!!!! NIGHTMARE!!!


buy Cialis soft tabs

Club Aqua Gumbet


sildenafil stefjoe   3 katılım


brighton


17 Eyl 2009


first of all we got moved 4 times on first day each room as bad as the other. didnt want to use shower as was hanging off the wall and when did iteventually fell off the wall on my boyfriends head causing a lumpand the raw stentch that came room the bathroom was awful. we put up with it for the first 2 days of our holiday then we moved to a different hotel (riveria gular) at a cost of £94.00 which we had to pay. it was a lot of hassel having to phone england which also cost a lot of money!! the alchol in the bar definalty watered down the beer was cheap out of plastic screw top bottles!!!! they reused glasses with out washing them so u have bits floating in ur watered down drink!!!the food was crap they adveritise a 150 seating area it was more like a tent with plastic dirty garden furniture!!!no entertaintment the whole day or night!!! staff very rude!!! dead bugs squished in everyroom on walls on floors!!! DO NOT GO TO THIS HOTEL!!!!!!


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.