Bodrum Gündem

Engelli Çocuklara Fizyoterapi Odası..

Bodrumda120 engelli öğrencinin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı Özel Begonvil ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezine tam donanımlı özel fizyoterapi odası kazandırıldı.

Engelli Çocuklara Fizyoterapi Odası..
01.02.2011
0
A+
A-

 


 


buy Plan B online Engelli Çocuklara Fizyoterapi Odası… misoprostol buy online


Bodrum’da120 engelli öğrencinin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı Özel Begonvil ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ne tam donanımlı özel fizyoterapi odası kazandırıldı.  


Turgutreis’de engelli çocukların eğitim gördüğü Rehabilitasyon merkezine, Avustralya Rotary Kulübü ile Bodrum Karia Rotary Kulübü tarafından yaklaşık 20 bin lira değerinde içerisinde 2 adet tam donanımlı fizyoterapi yatağı, yürüyüş bandı, bir adet bilgisayar ve teknik ekipmanların yer aldığı Fizyoterapi Odası kazandırıldı. Odanın açılışına Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Can Ertem, Avustralya Rotary Kulübü Başkanı Dev Collony katıldı. Katkılarından dolayı Vakıf Başkanı Ahmet Biçer, Avustralya Rotary Kulübü Başkanı Collony’e teşekkür plaketi verdi. Merkezde 120 öğrencimizin eğitim gördüğünü belirten Biçer “Daha önceden fizyo terapi yataklarımız olmadığı için öğrencilerimiz yerde eğitim görüyordu ve bu durumdan çok rahatsızdık. Ancak yeni alınan yataklar ve yürüyüş bantlarıyla artık daha iyi şartlarda eğitim vermeyi sürdüreceğiz. Desteklerinden dolayı Avustralyalı dostlarımıza teşekkür ediyorum” buy Indocin online dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.