Bodrum Gündem

Fevzi Topuz Kadınlar Günü Mesajı…

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Fevzi Topuz Kadınlar Günü Mesajı…
07.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

 
get methotrexate
“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLU OLSUN…

Kadınlar, hayatımızda hepimizin yakından bildiği gibi çok büyük sorumluluklar ve görevler içerisindedirler.


Kadınlarımız yasalar önünde eşit haklara sahip olmasına karşın, gündelik yaşamda bu hakların tam olarak kullanamamaktadırlar. Kadınlarımız, ne çalışma yaşamında, ne okulda, ne de sokakta eşit değildirler. İşte bu nokrada 8 Mart, eşitsizliğin ortadan kaldırılması yönünde büyük bir mücadelenin başlangıcı olarak, bütün dünya için bu çok önemli bir tarihtir.


order retin-a Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş yaşamına kadar pek çok alanda kadınlarımız hala çeşitli sorunlarla karşılaşabilmektedir.


Türkiye′nin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması için kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi temel önceliğimiz olmalıdır. Ayrımcılığın önlendiği, insanların eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve özgürlüklerini adil biçimde kullandığı, kadınlarımızın yaşamın her alanında daha çok yer aldığı bir dünya oluşturmalıyız. 

buy Clonidine

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk′ün öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş uygarlığın değerlerini benimsemiş ve Türk kadınını layık olduğu saygın konuma taşımıştır. 


Bir ülkenin çağdaşlaşmasının ve demokratikleşmesinin temel dayanağı olarak kadın-erkek eşitliği görülmektedir. Eşitlik yolunda tek çıkış noktamız var; çözüm ancak, Cumhuriyetimizin ilke ve devrimlerine ve kuruluş felsefesine sahip çıkmakla mümkün olacaktır. Önce geriye gidişi dur diyelim, sonrada çağdaş uygarlık yolunda geliştirelim.


Bu inanç ve düşüncelerle kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlar, saygılarımı sunarım.  


Fevzi TOPUZ

                                                                                           


CHP Muğla Milletvekili
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.