Bodrum Gündem

Mustafa Er, AKPden Muğla Milletvekili Aday Adayı..

Mustafa Er aday adaylığını gençlerin ve kadınların arasında açıklayarak iddialı olduğunu söyledi.

Mustafa Er, AKPden Muğla Milletvekili Aday Adayı..
09.03.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

Mustafa Er, AKP’den Muğla Milletvekili Aday Adayı…

cheap Clonidine

cheap Paxil  

Mustafa Er aday adaylığını gençlerin ve kadınların arasında açıklayarak iddialı olduğunu söyledi.

 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

2011 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mustafa Er, iddialı olduğunu söyleyerek, Bodrum genlik Kollarından ve Kadın Kollarından ve çok sayıdaki partiliden tam destek alarak yola çıktı.

Bodrum Kırçiçiçeği Restaurant’ta yaklaşık 200 kişilik bir katılım ile gerçekleşen yemekte AKP Gençleri ve Kadınları ile yemekli bir dayanışma toplantısı için bir araya geldiklerini ifade etti. Milletvekili aday adaylığı için açıklama yapmayacak mısın sorumuza ise “Bunu ilk defa Bodrum’dan açıklamış olayım. Genel Seçimlerde Ak Parti’den aday adayıyım. Hayırlısı olsun” diyerek ilk defa kamuoyuna açıklamış oldu. Geceyi organize eden AKP Bodrum Gençlik Kollarına teşekkür eden Er;
“Ak Parti İl Başkan Yardımcısıydım, ancak 15 Ocak’ta AKP Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum. Bugünde Bodrum Gençlik Kollarının organize ettiği gecede bir araya geldik. Bodrum gençlik kolları olarak ta çok ciddi bir katılımımız var. Bodrum Gençlik Kolları başkanı ve il başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yarın 8 Mart. Bu vesile ile tüm bayanların, hanımefendilerin Naltrexone online  8 Mart Kadınlar Gününü tebrik ediyorum ” dedi.

Aynı zamanda BOSİAD Genel Başkanı olan Er adaylığı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Bugüne kadar Milletvekilliği aday adaylığımı basına açıklamamıştım. Bodrum Gençlik Kolları aracılığıyla bu yemekte milletvekili aday adaylığımı açıklamış oluyorum. Biz iddialıyız bu konuda inşallah hayırlısı olacaktır” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.