Bodrum Gündem

DR. OĞUZ POYRAZ SERBEST…

oğuz poyraz serbest (3)

15 temmuz başarısız darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Bodrum’da da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında salı sabah saatlerinde gözaltına alınan Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz önceki akşam serbest bırakıldı.
Bodrum Gündem Haber
23 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan bir kararname ile kapatılan dernekler arasında bulunan, BOSİAD( Bodrum Sanayici İşadamları Derneği) üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınarak ifade veren Poyraz, çıkarıldığı nöbetçi 2.sulh ceza mahkemesi tarafından adli kontrol şartıyla, tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.
Dr. Oğuz Poyraz soruşturmada gizlilik kararı olması nedeniyle şu anda konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapamayacağını belirterek, yasa dışı hiç bir örgüt ve organizasyonla hayatının hiç bir döneminde bağının olmadığını ve adalete güveninin tam olduğunu söyledi.
Dr. Oğuz Poyraz bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmayan başta meslektaşları olmak üzere, toplumun her kesiminden tüm sevenlerine teşekkür etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.