Bodrum Gündem

Ümitle, Umutla Başaracağız…VİDEO RÖPORTAJ

Ümit Karaarslan mütevazi ve kibarlığı ile dikkat çeken, devrimci ve mücadeleci geçmişi ile de öne çıkan aday adaylarından.

Ümitle, Umutla Başaracağız…VİDEO RÖPORTAJ
27.03.2011
0
A+
A-

Ümitle, Umutla Başaracağız…

  Strattera No Prescription

Ümit Karaarslan mütevazi ve kibarlığı ile dikkat çeken, devrimci ve mücadeleci geçmişi ile de öne çıkan aday adaylarından.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Order Kamagra


1956 Ula doğumlu olan Ümit Karaarslan 1976’da Bursa Eğitim Enstitüsü Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.

1984 yılında da hala bütün siyasilerin rüyalarını süsleyen ve özellikle Devrimci gençlerin en çok istediği fakülte olan Ankara Siyasal (SBF) yani Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdi. Bu fakülte mezunu olanlar o kadar önemli noktalara gelmişler ki ve kendilerine güvenleri o kadar çoktur ki şöyle derler “Varsa Mülkiye vardır Türkiye, yoksa Mülkiye yoktur Türkiye”.

Ancak Karaaslan iyi bir derece ile kaymakamlık sınavlarını kazanmasına karşılık sol çizgisinden dolayı görev alamamış. 1976 ve 1989 yılları arasında yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve yöneticilik yapan Karaaslan, 1979 yılında yedek subay olarak askerliğini bitirdi.

1989 Yerel seçimlerinde SHP’den Ula Belediye Başkanı seçildi. Belediyecilikte dürüstlük ve üretimi ön planda tutarak, kamu kaynaklarının da en verimli şekilde değerlendirmesi ile yurttaşlar tarafından üst üste 4 defa (20 yıl) Belediye Başkanı seçerek ödüllendirildi.

Valtrex cheap  

2009 Yerel Seçimlerinde ise Muğla İl Genel Meclisine seçilen Karaarslan Ula ve Muğla için çok önemli hizmetlerde arkadaşları ile birlikte imza attı.


Eğitim ve üretim ilişkisine önem verdiğini bütün konuşmalarında yer veren Karaarslan, devrimci kültürünü de öne çıkartan aday adaylarından. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar hedeflerinin ve projelerinin altına imzasını koyduğunu özellikle vurguluyor. Tek ses olarak hedeflerin söylenmesi gerektiğini savunan Ümit Karaarslan CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen hedeflerin kendi hedefleri ile bire bir uyuştuğunu ifade ediyor.


Seçildiği taktirde gerektiğinde sert tavır ama sağduyulu bir Milletvekili olacağını, kavgadan yana değil her görüşten bütün tabanı kucaklamak gerektiğine inandığını belirtiyor. Belediye Başkanlığı seçimlerinde % 60 gibi bir oy ile seçilmesini de tabanın tamamını kucaklayan yapısına bağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.