Bodrum Gündem

Milletvekili Aday Adaylarının Gövde Gösterisi..

Cumhuriyet Halk Partisi Yalıkavak Belde Örgütünün düzenlediği dayanışma yemeğine, aday adayları damga vurdu.

Milletvekili Aday Adaylarının Gövde Gösterisi..
01.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Milletvekili Aday Adaylarının Gövde Gösterisi…

 


 


Dapoxetine in pharmacies Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Cumhuriyet Halk Partisi Yalıkavak Belde Örgütü’nün düzenlediği dayanışma yemeğine, aday adayları damga vurdu.


 


Belde Örgütü yemeğine CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yatağan İl Genel Meclisi Üyesi Cemal Gürpınar, Yalıkavak eski Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalıkavak Belediye Bakan Vekili Nevcihan  Özcan, Millet vekili aday adayları Fevzi Topuz, Ali Aslan, Ümit Karaarslan, Süleyman Uslu, Zeki Köylü, Ayşen Cömert, Tolga Çandar, Ayla Gürpınar, Neşe Gökbel, Hüseyin Anıl, Akın Üstündağ, Mustafa Öztürk, Salim Tanış, Prof.Dr.Nurettin Demir,  Mustafa Zeybekoğlu, ’nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.


 



 


Yalıkavak Belde Örgüt yemeğinde  CHP’nin Muğla’dan milletvekilliği  için çalışmalarına hız veren aday adayları  bütün gece delegelerden 3 Nisan’da yapılacak ön seçim için destek istediler.  Yoğun katılımın olduğu gecede, delegelerin olduğu  masalara aday adaylarının biri gitti, biri geldi. Bazen 2 veya 3 aday adayının aynı masada buluşması ve birlik mesajı vermesi salondakiler tarafından alkış ve tezahüratla desteklendi.


 


 

 

İçeride yapılan çalışmaların yanında, salon dışında da bir hayli yoğun kulis çalışması gözden kaçmadı. Yemeğe programındaki yoğunluğu sebebiyle katılamayan Emrah Doğu adına kulis çalışmalarını kendisine sonuna kadar destek vereceklerini söyleyen bir gurup delege yerine getirdi.


Geliri CHP Yalıkavak Belde Örgütü’ne kalan çekilişte satılan halı için en yüksek ödemeyi CHP Milas aday adayı Mustafa Zeybekoğlu yaptı.  Zeybekoğlu sonrasında halıyı yine Yalıkavak Belde örgütüne hediye etti.  Yemekte ayrıca Tolga Çandar sazıyla ve türküleriyle salondakilere coşkulu anlar yaşattı.  






 



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.