Bodrum Gündem

Akdeniz Barış Gölü Olsun..

Türkiye Su altı Sporları Federasyonu Jet Ski Teknik Kurul Başkanı Cenk Sezgin turizm sezonu öncesinde incelemelerde bulunduğu Bodrumda jet ski kazalarına yönelik açıklamalarda ve uyarılarda bulundu.

Akdeniz Barış Gölü Olsun..
18.04.2011
0
A+
A-

 


 


Akdeniz Barış Gölü Olsun… purchase Baclofen 25 mg


Türkiye Su altı Sporları Federasyonu Jet Ski Teknik Kurul Başkanı Cenk Sezgin turizm sezonu öncesinde incelemelerde bulunduğu Bodrum’da jet ski kazalarına yönelik açıklamalarda ve uyarılarda bulundu.


Bodrum Gündem Haber


BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği ) Başkanı, Türkiye Su altı Sporları Federasyonu Jet Ski Teknik Kurul Başkanı ve Bodrum Sualtı ve Cankurtarma Derneği 2. Başkanı Cenk Sezgin turizm sezonunda yaşanan jet ski kazalarını önlemeye  yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi, uyarılarda bulundu.

cheap Nolvadex

1992 yılında jet ski ile Yunanistan’a barış için Zeytin Dalı götüren Sezgin “Jet ski değil, eğitimsizlik tehlikeli ve sakıncalı. Yaklaşık otuz yıldır jet sik kullanıyorum, onlarca yarış ve organizasyon düzenledik. Hayatında bisiklete binmeyen jet skiye binmeye kalkıyor. En az sekiz saat eğitim almadan kimse jet ski ye binmesin, eğitim alındıktan sonra yüzme alanlarının dışında kullanılacak ve spor amaçlı yapılacak jet skinin hiçbir zararı yok” dedi. Sezgin jet ski sporunu yaygınlaştırmak ve eğitim çalışmalarını hızlandırmak amacıyla eylül ayında Bodrum’dan Kıbrıs’a ve oradan Suriye, İsrail, Fas ve Tunus’u kapsayan 6 bin km. lik jet sik ile Akdeniz Barış Gölü olsun gezisi düzenleyeceklerini söyledi.


Akdeniz Barış Gölü Olsun…


Akdeniz’de her geçen gün ülkeler arasında artan gerginliğin azalmasına katkıda bulunmak için lisanslı 20’ye yakın sporcu  ile birlikte eylül ayında “Akdeniz Barış Gölü Olsun” turu’nu yapacaklarını belirten Sezgin “Kıbrıs, Suriye, İsrail, Lübnan, Fas, Tunus, Yunanistan, İtalya ve Cezayir’i kapsayacak bu geziye o ülkelerden de sporcular katılacak. Amacımız bu sporun yaygınlaşmasını sağlarken toplumlar arası kaynaşma ve barışa katkıda bulunmak.Bu nedenle yapacağımız uluslar arası organizasyon dünya çapında ses getirecek. Yaklaşık 6 bin km. yol kat ederken uğrayacağımız limanlarda toplantılar düzenleyerek dostluk ve barış mesajları vereceğiz” dedi. generic Colchicine

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.