Bodrum Gündem

Metin Çobanoğlu Bodrumda Selzedeleri Ziyaret Etmişti..

Adları gizli kaset iddiası ile gündeme gelen MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu, hem genel başkan yardımcılığı, hem de milletvekili adaylığından istifa ettiler.

Metin Çobanoğlu Bodrumda Selzedeleri Ziyaret Etmişti..
27.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

Metin Çobanoğlu Bodrum’da Selzedeleri Ziyaret Etmişti…

 

 

Adları gizli kaset iddiası ile gündeme gelen  MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu, hem genel başkan yardımcılığı, hem de milletvekili adaylığından istifa ettiler.

Bodrum Gündem Haber /





MHP Başkan yardımcısı Metin Çobanoğlu geçtiğimiz aylarda Bodrum’da meydana gelen sel felaketi sebebiyle çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu.  Çobanoğlu Bodrum’lu sel mağdurlarına en kısa sürede yardım getirilmesi için çalışacaklarını  belirtmişti. buy Dapoxetine
cheap Nolvadex

  order Strattera


Milliyetçi Hareket Partisi Adana 1. sıra Milletvekili adayı Recai Yıldırım ile Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Metin Çobanoğlu′nun, milletvekili adaylığından  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isteği üzerine milletvekilliği adaylıklarından istifa ettikleri belirtildi. Bu istifalardan boşalan adayların yerine yenilerinin bir an önce belirlenmesi gerekmekte. Çünkü YSK  (Yüksek Seçim Kurulu) partilerin kesin aday listelerini 29 Nisan (yarın) akşam saat: 17:00’ye kadar kamuoyuna  açıklayacak.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili “Özel hayatın gizliliğini ihlal” gerekçesiyle soruşturma başlattı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.