Bodrum Gündem

Bürokrasi İşleriniz Ali Boğaya Emanet..

BESİAD, Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla milletvekili adaylarını Bodrumlu iş adamlarıyla bir araya getirdi.

Bürokrasi İşleriniz Ali Boğaya Emanet..
10.05.2011
0
A+
A-


Albendazole without prescription

 

 

purchase cheap Sildenafil
 

Bürokrasi İşleriniz Ali Boğa’ya Emanet…

 


 


BESİAD, Adalet ve Kalkınma Partisi  Muğla milletvekili adaylarını Bodrum’lu iş adamlarıyla  bir araya getirdi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


10 Mayıs’ta BODER ve Bodrum Denizciler Derneği ile bir araya gelen AKP Muğla Milletvekilleri akşam da BESİAD üyeleri ile buluştular. Toplantıya BESİAD Başkanı Cenk Sezgin ve Üyelerinin yanı sıra AKP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Yılmaz Algül, AKP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Ali Boğa ile 6. sıra milletvekili adayı Yavuz Demir ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu  katıldı.  BESİAD Başkanı Cenk Sezgin yaptığı açılış konuşmasının başında hem CHP,  hem de AKP Bodrum İlçe Örgütü Başkanlarına milletvekili adaylarını Bodrum’lu iş adamlarıyla tanıştırma talebiyle gittiklerini ve buna öncelikle AKP’den olumlu bir cevap aldıklarını ifade etti.


 


AKP Muğla 1. sıra Milletvekili adayı Ali Boğa “ Derdimizi anlatmak ve çözüm bulmak arayışında biraz geç ve yetersiz kalıyoruz. Burada her sektörden arkadaşımız var. Amaçları doğrultusundaki her ihtiyaçlarına çözüm bulmak için Ankara’da çalışacağım. Şu ana kadar bürokrasinin içinde bir çok ilkleri yapan biriyim.  Eğer İstanbul’dan herhangi bir yerden aday olsaydım bundan eziklik duyardım. Bu noktaya tırnaklarımla kazıyarak geldim. Muğla’da teşebbüs sıfır. Türkiye’nin en güzel yerinde oturuyoruz. Şimdiye kadar Muğla’dan Bakan çıkmamış, eğer ki kendinizi yenileyemezseniz gelişim kaydedemez ve bir adım öteye gidemezsiniz. Değişim sürecine Muğla İlimiz bir türlü dahil olamamıştır, Türkiye’nin en geri İllerinden biri ne yazık ki Muğla’dır. Öyle ki Van bile gelişim açısından Muğla’dan daha ön saflarda yer almaktadır” dedi. Toplantıya katılan Bodrum’lu iş adamlarından Atilla Serttaş özellikle eğlence sektörüne değinerek “Bodrum’da bar işletmeciliği 1970’lerde başladı. Türkiye’deki en uzun soluklu eğlence sektörü Bodrum’da oldu. Son yıllarda magazin kültürüne kaptırdığımız Bodrum’un imajı ne yazık ki değişmiştir. Fakat son olarak çıkan ve resmi gazetede de yayınlanan 23:59 daki ses düzeni bizim bu sektörümüzün ciddi anlamda yara almasına neden olmuştur. Bu kanun Ankara ve İstanbul için doğru olabilir ama  Bodrum’u ayrı değerlendirmek gerekir. Bu sektörden nemalanan onlarca yan sektör mevcuttur Bodrum’da bunu göz ardı etmemek lazım” dedi.  


 


Sohbet sırasında ecrimisil konusu da gündeme geldi.. Bu konuyla ilgili söz alan AKP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Yılmaz Algül” Ecrimisili siyasi olarak kullanan arkadaşlar var. Özellikle gündeme getiriyorlar. Sahilleri olan otel sahipleri tur operatörleriyle anlaşma yaparken sahilleri olduğu için zaten yüksek fiyattan anlaşma yaparak  ecrimisil giderini otomatik olarak karşılıyorlar. Bunu da dikkate almak gerekir” yorumunda bulundu

 


Sohbet ortamında geçen ziyaret yemeğinde, yeni bir misyonla Muğla’yı ilerilere taşımak istediklerini söyleyen Ali Boğa “ Hedefimiz Muğla’nın imrenilir, parmakla gösterilir bir İl haline dönüşmesini sağlayabilmektir” dedi. BESİAD’ın organize ettiği ziyaret yemeği 2 saat boyunca karşılıklı sohbet edip, fikir alış verişiyle  devam etti.


  Naltrexone no prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.