Bodrum Gündem

Haydi Konacık, İnsanımız İçin..

Konacık Belediyesi ve Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi işbirliğinde düzenlenen Gönüllü Kan Bağışı Kampanyasına ilgi yoğun oldu.

Haydi Konacık, İnsanımız İçin..
12.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Haydi Konacık, İnsanımız İçin…

Konacık Belediyesi ve Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası’na” ilgi yoğun oldu.

Premarin

Bodrum Gündem Haber/ Konacık Belediyesi, Kızılay Derneği’nin Türkiye genelinde başlattığı “Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası”na destek vermeye devam ediyor. Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, vatandaşlar ve belediye personelleri de destek verdi.

Fluconazole no prescription Clonidine without prescription

Düzenlenen kampanyada kan vermeye gelen vatandaşların formları doldurularak, kan değerleri ölçümü yapıldı. Daha sonra ise, doktor tarafından muayene edilen vatandaşlar, kan bağışında bulundular. Kan bağışı kampanyasına katılarak, destek veren Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun;” Kan vermeyi bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum. Yapılan kan bağışlarının ihtiyaç sahiplerine gidecek olması da bizi memnun ediyor.  Vatandaşlarımızın da bu tür kampanyalara destek vermelerini bekliyoruz” dedi.


Konacık Belediyesi ve Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası” kapsamında vatandaşların 65 ünite kan bağışında bulunduğunu bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.