Bodrum Gündem

Mahinur Cemal Usluda Şenlik Var..

Mahinur Cemal Uslu ilköğretim Okulu baharı okul bahçesinde düzenledikleri gösterilerle karşıladılar..

Mahinur Cemal Usluda Şenlik Var..
16.05.2011
0
A+
A-

buy Disulfiram

 

 

 

Mahinur Cemal Uslu’da Şenlik Var…

 


 


Mahinur Cemal Uslu ilköğretim Okulu  baharı okul bahçesinde  düzenledikleri gösterilerle karşıladılar…


purchase Naltrexone  


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Hafta sonu gerçekleşen organizasyonda okulun anasınıfından, son sınıf öğrencilerine kadar ciddi bir katılımla gerçekleştirilen gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlendi. purchase Viagra


 


Okul bahçesine TEMA da dahil olmak üzere velilerin katılımıyla hazırlanan yiyecekler hızla tüketildi. Ayrıca öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı bir de sergi açıldı.


 


Şenlik hakkında görüştüğümüz Mahinur Cemal Uslu İlköğretim Okulu Müdürü  Osman Yeni, şenliğin bu yıl üçüncü yılını doldurduğu ve her sene daha da kapsamlı hale gelerek devam ettiklerini ifade etti. Yeni, velilerin bu şenliğe en az kendileri kadar önem verdiklerini ve öğretmenlerle iş birliği yaparak katkıda bulunduklarını söyledi. Okul Müdürü Osman Yeni” şenliğe gelerek destek veren öğrenci, veli ve misafirlere teşekkür ediyorum. İnşallah eğlenmişlerdir. Çocuklarımız  yıl  içinde öğrendiklerini sergilediler. “ dedi.


 



Şenlik kapsamında öğrenciler çeşitli dans, tiyatro, koro, piyano ve keman  gösterileri sundu. Gösterileri büyük bir ilgiyle izleyen velilerin ellerinde kamera ve videolara eksik olmadı. Çeşitli stantların açıldığı şenlikte öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan sergi açıldı.

Yiyecek ve içecek satışının da yapıldığı şenlikte öğrenciler ve veliler keyifli dakikalar geçirdi. Etkinlik akşam saatlerine kadar çeşitli gösterilerle devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.