Bodrum Gündem

Turgutreis, 19 Mayıs Kutlamaları..

Turgutreiste 19 Mayıs Atatürkü anma, Gençlik ve Spor bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Turgutreis, 19 Mayıs Kutlamaları..
19.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Turgutreis, 19 Mayıs Kutlamaları… Buy cheap Sildenafil
buy Cialis Professional online

Turgutreis’te 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.


Bodrum Gündem Haber


Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Törene Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk,Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı Ferit Gül, Turgutreis Belediyesi Meclis üyeleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldılar.


Şevket Sabancı parkında saat 10:00’da başlayan kutlama programında ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Okulların hazırlamış olduğu dans ve halk oyunları gösterileri heyecanla izlendi büyük alkış aldı.



Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, “Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk′ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919 tarihidir” diyerek başladığı konuşmasında, “Sevgili gençler, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti′ni omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi, Büyük önder Musatfa Kemal Atatürk′ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız” dedi.

buy prozac

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.