Bodrum Gündem

Pamukoğlu BASIN ÖZGÜR OLACAK

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim çalışmaları ve seçim ofisi açılışları için eşi ile birlikte Bodruma geldi.

Pamukoğlu BASIN ÖZGÜR OLACAK
23.05.2011
0
A+
A-

Viagra Gold online

 
cheap Clonidine
 

Pamukoğlu

“BASIN ÖZGÜR OLACAK”

 

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim çalışmaları ve seçim ofisi açılışları için eşi ile birlikte Bodrum’a geldi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, eşi Emel Pamukoğlu ile birlikte bugün akşam saatlerinde Bodrum’a geldi. Pamukoğlu, İlçe Başkanı Yücel Süleymanoğlu ve belde başkanları milletvekili adayları ve partililerle Bulvar Restoranda düzenlenen yemeğe katıldı. Yeni üyelerin rozetlerini takan Pamukoğlu gece saatlerinde konaklayacağı Delfi Otelde sorularımızı yanıtlayan Pamukoğlu, hükümeti ve projelerini eleştirerek HEPAR’ın iktidar olacağını söyledi. Ana muhalefet partileri CHP ve MHP’yi de eleştiren Pamukoğlu HEPAR’ın büyümesinden korktuklarını iddia etti.


Turizmin 12 aya yayılması  ile ilgili sorumuza Pamukoğlu, “Turizmde, kamu ve finans kaynaklarının nasıl yönlendirileceği önemlidir. Turizm sadece sıcak hava koşulları ile ilgili değildir. Türkiye’de turizmin hakkı verilmiş değildir. Turizmi çeşitlendirmek, dağcılığın, yürüyüşün ve çeşitli spor dallarının gelişmesini sağlayacağız, sadece yabancı turistlerin değil, yerli halkında bu olanaklardan yararlanmasını sağlayacağız. Yaz, kış, ilkbahar sonbaharda, turizmi Türkiye’nin her yerine yayacağız” dedi.


Pamukoğlu, zekanın her şeyin formülünü çözeceğini belirterek, MHP’den oy kayması olur mu? sorusunu “Biz bütün partilerden oy alıyoruz. AKP, CHP, MHP, DSP aklınıza gelen bütün partilerden oy alacağız.  Birileri HEPAR geliyor diye korkuyor. Neden halkın oyları kayar, kayalardan kimse oy alamaz, kum tepeceklerinden oy alırlar. Siz halkın oylarının tapusunu mu aldınız? Demokrasinin, olduğu yerde, özgürlüklerin olduğu yerde klasik demokraside halkın oylarına ne zamandan beri kayıt koyuyorsunuz? Böyle bir hakkınız var mı? Böyle bir imtiyaza mı sahipsiniz? Eğer öyleyse sizin ne demokrasiden ne haktan ne eşitlikten ne de özgürlükten haberiniz yoktur” şeklinde yanıtladı.


Türkiye’de Seçim Güvenli Geçecek…


Pamukoğlu, seçim sürecinin güvenli geçeceğini belirttiği açıklamasında, “Türkiye’de seçim güvenlikli geçecektir. Çünkü herkes ile anlaşıyor. Avrupalı, Amerikalı, hükümet, hepsi mutabakat halinde. Süreç sağlıklı geçecek de ondan sonra başınıza ne gelecek onu düşünün. Anayasa ile uğraşıyorlar. Anayasa ikisinden biri olacak. Ya Sevr’in ruhunu ya da Lozan’ın ruhunu taşıyacak. Lozan’ın ruhu taşınarak bu ülkenin anayasası yürürlülükte olacak” dedi.


Genel Başkan Pamukoğlu, AKP’nin çılgın proje adına verdiği kanal projesi için “Kanal mı açacaksınız önce kafanızdaki tıkanmış kanalları açın, memleket rahatlasın”diyerek çılgın projeyi de eleştirdi.


Basın Özgür Olacak…


HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Trakya ve Anadolu basınını çok önemsediğini dile getirerek gaztecilerin özgür olması gerektiğini ve iktidara geldiklerinde bu özgürlüğü sonuna kadar yaşayacaklarını kaydetti. Pamukoğlu gazetecilere yönelerek “Hepiniz yaşamınızı sürdürmek için bir çok zorluklar yaşıyorsunuz.Görevinizi yaparken birileri sizi yönlendirmeye çalışıyor. İki arada kalıyorsunuz. Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Bir çok yerde benimle konuşan gazeteciler HEPAR’a oy vereceklerini söylüyorlar” dedi.


Yerel Milletvekili Adayları… order citotec


Pamukoğlu hiçbir partinin adaylarını seçerken yerel halktan tercih etmediğini iddia ederek “Bizler bu konuda çok hassas davrandık. Milletvekili adaylarımızı yörenin insanından, bölgenin evlatlarından seçtik. Bundan daha normal ne olabilir ki? Ama diğer partilere bakın, bunu göremeyeceksiniz. Bir yörenin insanını başka bir yerden seçilebilir noktaya koyma yarışı yaptılar. Yörenin insanına saygısızlıktır bu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.