Bodrum Gündem

Okul Öncesi Çocuk Şenlikleri..

Okul öncesi eğitimin özendirilmesini ve ailelerin bu konu hakkında bilgilenmesini amaçlayan Anaokulları Şenliği kapsamında Ortakent-Yahşide bir etkinlik düzenlendi.

Okul Öncesi Çocuk Şenlikleri..
25.05.2011
0
A+
A-

 

 

Okul Öncesi Çocuk Şenlikleri…

 

Okul öncesi eğitimin özendirilmesini ve ailelerin bu konu hakkında bilgilenmesini amaçlayan “Anaokulları Şenliği” kapsamında Ortakent-Yahşi’de bir etkinlik düzenlendi.

 

 

Bodrum Gündem Haber Order Disulfiram

Hedefi ülkemizde 3-6 yaş gurubu çocukların okul hayatına hazırlanması, sosyal beceriler, iletişim, paylaşma gibi konularda erken dönem eğitimin önemini vurgulamak ve kamuoyunda bu bilincin oluşmasına katkıda bulunmak olan bu etkinlik, Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu ve Özel Marmara Koleji İlköğretim ve Anaokulları ortak programıyla hazırlandı.Ortakent Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan minik öğrenciler halk oyunları ve şarkılardan oluşan bir gösteri sundu. Daha sonra Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu bahçesinde hazırlanan standlarda yüz boyama, oyun hamuruyla şekiller yapma gibi, şenliği izlemeye gelen küçüklerin de katıldığı faaliyetler yapıldı. Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı bu eğitim etkinliğine katkıda bulunmak ve “Dünya Süt Günü”nü kutlamak amacıyla katılan ve izleyen tüm miniklere süt ve kek ikramında bulundu.
purchase Fluconazole

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.