Bodrum Gündem

Bodrum Muhtarlar Derneği, CHP ve Ak Partiyi Ziyaret Etti..

Bodrum Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Bodrum Muhtarlar Derneği, CHP ve Ak Partiyi Ziyaret Etti..
27.05.2011
0
A+
A-

Naltrexone no prescription

 

Bodrum Muhtarlar Derneği,

CHP ve Ak Parti’yi Ziyaret Etti…

 


Bodrum Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
3
0 Nisan’da yapılan genel kurul sonrası Muhtarlar Derneği çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaretlerine devam ediyorlar. Muhtarlar Derneği kurucusu ve yapılan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Ahmet Cemil Gündüz Muhtarlar Derneği olarak, Bodrum’daki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.


 


Muhtarlar Derneği Cumhuriyet Halk Partisi Ziyareti…


Buy Strattera online Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyelerini CHP İlçe Örgütü binasına yaptıkları ziyarette, CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Bodrum Muhtarlar Derneği’nin yapılan ilk genel kurul toplantısında ve başkanlık seçiminde verdiği destekten dolayı CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve örgütüne teşekkür etti. Başkan Gündüz, “Her zaman bizleri desteklediniz. İnanıyorum ki bundan sonrada destekleriniz devam edecektir. Ben ve arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk muhtarların yıllardan bu yana çektiği sıkıntıları ve yaşadıkları birçok sorunu kendi çabalarıyla aştıklarını belirterek, “CHP Bodrum İlçe Örgütü ve Muğla İl Genel Meclisi üyelerimiz olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı çözmek için var gücümüzle sizlere destek olmaya hazırız. Muhtarların bu şekilde örgütlenerek bir güç oluşturmalarını demokrasi için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Yeni görevinizde size ve tüm yönetim kurulu üyelerinize başarılar diliyoruz” dedi.



Muhtarlar Derneği Ak Parti Ziyareti…


Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri demokrasinin bir gereği olan örgütlendiklerini ve bütün görüşlere aynı yakınlıkta olduklarını vurguladılar Bu kapsamda da Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatına bir nazaket ziyaretinde bulunduklarını kaydettiler.


Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Ak Parti ziyaretinde  Başkan Yılmaz Algül’ün genel kurul toplantısına katılarak muhtarların yanında olacaklarını hissettirdiklerini söyleyerek  “Mahalle ve köylerimizdeki sorunlarımızı resmi kurumlar ile paylaştığımız gibi, Bodrum’daki partilerle de paylaşmak istedik. Bu ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir. Sayın Algül ile önümüzdeki günlerde de fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül muhtarlar derneğinin ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Algül “Yönetim Kurulum ve Bodrum teşkilatımız adına, hepinize teşekkür ediyorum ve başarılarınızı diliyorum. Bodrum Yarımadasında sizlerinde desteği ile çok güzel işler yapılmasını temenni ediyorum. Biz Ak Parti ilçe teşkilatı olarak muhtarlarımızdan gelecek her türlü talepte, mevzuata uyan her türlü sorunda sizlerin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz” dedi.


 


Muhtarlar Derneği çeşitli kurum, kuruluş STK ve oda ziyaretlerine devam edeceklerini söylediler. purchase Lamisil

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.