Bodrum Gündem

Merkez Turgutreiste Yıl Sonu Etkinliği..

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu, Geleneksel Yıl Sonu Sosyal, Kültürel Etkinlikleri Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Gerçekleşti.

Merkez Turgutreiste Yıl Sonu Etkinliği..
30.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Merkez Turgutreis’te Yıl Sonu Etkinliği…

 


Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu, Geleneksel Yıl Sonu Sosyal, Kültürel Etkinlikleri Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde Gerçekleşti.


 



Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Merkez Turgutreis İlk Öğretim Okulunun  birinci kademe ana sınıfından, ikinci kademe son sınıfına kadar her bölümden öğrencilerin sunum ve gösterilerinin yer aldığı etkinlik veliler ve misafirler tarafından ilgiyle izlendi.


 


 


Kamagra online
Türkiye Şampiyonası’nda 2. olan Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Halk oyunları ekibinin gösterisi izleyenleri ve öğretmenleri bir kez daha gururlandırdı.  Okul korosu öğrencilerinin seslendirdiği türkülere eşlik eden seyirciler, gençlerin hazırladığı tiyatroyu beğeniyle izlediler. Merkez Turgutreis İlk Öğretim Okulu geleneksel yıl sonu gösterileri gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Gösterinin bitmesinden sonra, okulun 8. sınıf öğrencileri piste çıkarak hep birlikte mezun olmanın heyecanını dans ederek kutladılar. Gençler timsah yürüyüşünün yanı sıra Apaçi dansı yaparak gönüllerince eğlenirken, bazı öğretmen ve veliler de onlara katıldılar. Buy Natrexone

 


Albendazole online

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.