Bodrum Gündem

Moldavalı Rehberler Bodruma Aşık Oldular…

Moldovadan Bodruma turist gönderen İLOS Seyahat Acentesinin sahibi Ozan M. Aydemir, Moldovalı turizm acentelerini davet ederek insanları yönlendiren kişilerin Bodrumu görerek pazarlamalarını sağladı.

Moldavalı Rehberler Bodruma Aşık Oldular…
06.06.2011
0
A+
A-

MOLDOVALI TURİZMCİLER BODRUM’A AŞIK OLDU…


 


Indocin no prescription methotrexate no prescription Moldova’dan Bodrum’a turist gönderen İLOS Seyahat Acentesi’nin sahibi Ozan M. Aydemir, Moldovalı turizm acentelerini davet ederek insanları yönlendiren kişilerin Bodrum’u görerek pazarlamalarını sağladı. Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOYTAV) katkıları ile Bodrum’daki tarihi yerlerle, konaklama ve eğlence mekanlarını gezen, Bodrum hakkındaki bilgilerini yaşayarak tazeleyen 22 kişilik gurup, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti.


Bodrum Gündem Haber


Moldovalı konuklarına Bodrum mandalinası gazozu ikram eden Belediye ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon, yetkililerin sorularını cevaplandırdı. Başkan Kocadon “Bodrum gerçekten insanlığa tanrının bir lütfudur. Çünkü Bodrum’da turizmi adına her türlü olgu var. Tarih, kültür, eğlence ve dinlence, hepsi Bodrum’da mevcut. İşte bu yüzden Bodrum turizm alanında bir marka şehirdir. Bodrum’da herkes kendi Bodrum’unu özgürce yaşayabilir, eğlenebilir, dinlenebilir. Çünkü Bodrum halkı medeni, hoşgörülü ve misafirperverdir. Burada kendilerini ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bodrum’u tatilcilere gönül rahatlığıyla pazarlayabilirler.” dedi.


 

Bir kısmı ilk defa Bodrum’a geldiğini, 6 gün kaldıkları Bodrum’da, Gümbet ve Bodrum barlarını, sokaklarını, koylarını gezdiklerini öğrenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Moldovalı turizm acentesi yetkililerine Bodrum’da gördükleri eksiklikleri sordu. Turizmciler, tek eksikliğin yollar olduğunu, onun haricinde her şeyin çok güzel, havanın Antalya’dan daha da güzel olduğunu söylediler. Başkan Kocadon, üst kimliğin Bodrum olması nedeniyle, her yerin kendisine bağlı zannedildiğini, bu konuda onlara hak verdiğini, yollar “Bodrum yolları” olarak geçtiği için sorumluluğun direkt kendisine geçtiğini, bu yüzden konuyla ilgili olarak beldelere de yardım etmeye çalışıldığını aktardı.

 
OrderNoRxx.com
Bodrum’u ne gibi özellikleriyle pazarlamaya çalıştıklarını soran Başkan Kocadon’a, Antalya’da öğle saatlerinde havanın çok sıcak oluşundan dışarı çıkmanın imkansızlığını anlatan acente yetkilileri, Bodrum’da günde iki kez denize girilebildiğini, denizin çok temiz ve otellerin çok iyi olduğunu söylediler. Ayrıca Moldovalıların “Türk Gecesi” eğlencelerini duyduklarını, çok merak ettiklerini,

 

Bodrum’a geldiklerinde öyle bir gece yaşamak istediklerini, Bodrum’un otellerinde kapalı kalmak gibi bir durumun söz konusu olmadığını, istedikleri zaman dışarı çıkıp gezebildiklerini belirttiler.

Bodrum’un güzelliğini ve insanlarının hoşgörüsünü çok sevdiklerini de aktaran Moldovalı turizmciler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da Moldova’ya davet ettiler.


Alınan bilgilere göre Moldova, Avrupa’nın en küçük ülkesi olmasına rağmen bu sezondan itibaren Bodrum’a haftada iki uçak kaldıracak. Moldovalıların Bodrum’u tercih etmelerinin en önemli sebebi, iyi otellerden iyi servis alabilmelerinin yanında, Bodrum’un yeni pazarlara da açık olması. Bodrumlu turizmciler ise Bodrum’un daha geniş kitlelerce tanınması için yelpazelerini genişlettiklerini, amaçlarının “Bodrum Tatili” olgusunu bir hayal olmaktan çıkarıp, yaşanır hale getirmek istediklerini,  turistleri memnun bir şekilde geri göndererek devamlılığı sağlamak olduğunu söylüyorlar.


 

Moldovalılar genelde 5 yıldızlı otelleri tercih ediyorlar, otellerden iyi servisler alındıkça da talepler devamlı artıyor. Geçen yıl Moldova’dan Bodrum’a haftada bir uçak kalkarken, bu sene taleplerin artması nedeniyle uçak sayısı haftada ikiye çıktı. Önümüzdeki sezonda daha da artacağı tahmin ediliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.