Bodrum Gündem

Herkes İçin CHP..

Gündoğan CHP mitinginde yaklaşık 950 kişi vardı. Mitinge Demokrat Partililerin ve eski ANAPlıların da katılması dikkat çekti.

Herkes İçin CHP..
07.06.2011
0
A+
A-


 

 

Natrexone Buy
Gündoğan CHP mitinginde yaklaşık 950 kişi vardı. Mitinge Demokrat Partililerin ve eski ANAP’lıların da katılması dikkat çekti.

Herkes İçin CHP…

CHP Bodrum İlçe Örgütü ve CHP Gündoğan Belde Örgütü birlikte Gündoğan Beldesinde seçim mitingi düzenledi. Tolga Çandar ve Dr. Ali Arslan Demokratları, Anavatan’lıları her görüşten insanı CHP’de birlik olmaya çağırdı.


Bodrum Gündem Haber


Düzenlenen mitinge CHP Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan, CHP Muğla Milletvekili Adayı Tolga Çandar, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk, CHP belde Örgütleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


CHP Gündoğan Belde Başkanı Hilmi Pilevne düzenlenen mitingin açılış konuşmasında vatandaşlara CHP’nin projelerinden bahsederek 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.


Tolga Çandar; “Bu kadar Dansöze Bir Çalgıcı Lazım. Şeytana uyarsam gözüme dizime dursun”


CHP Gündoğan Belde Başkanı Hilmi Pilevne’nin ardından, Başbakanın sanatçılar için söylediği söze gösterdiği tepkiyle başlayan Muğla Milletvekili Adayı Tolga Çandar,”Sırtımızda binlerce yıllık Anadolu Halk Ozanlığı geleneğini taşıyoruz. Kimi zaman Pir Sultan, kimi zaman  Yunus, Karacaoğlan, Kul Himmet, kimi zaman Mevlana. Türküler söylüyoruz Anadolu’nun güzel insanlarından. Biz onların türkülerini söylemekten onur duyuyoruz. Bize ne diyor, sanatçı müsveddesi diyor. Biz ne diyoruz, bu kadar dansöze, bir çalgıcı lazım diyoruz. Sayın genel başkanımız birçok söz verdi. 41 tane. Bir tanede ben ekleyeyim, hatta iki tane. Eğer seçilir gider bir daha da buralarda görünmeyen milletvekillerinden olursam, oradan yediğim her lokma haram olsun. İkincisi orada görev yaptığımız süre içerisinde yanılır, yassılırda şeytana uyup boğazımızdan bir lokma haram geçerse oda gözüme dizime dursun.” dedi.

Mitingde bir konuşma yapan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk Bu ülkede muhalif düşünen muhalif yazan herkes geçe yarıları yataklarından kaldırılıp Silivri’ye zindanlara tıkıldı. Bu ülkede, bu vatanın birliği, dirliği, bölünmezliği için hayatını riske atarak savaşan, mücadele eden generaller, muvazzaf subaylar Silivri’de çürütülüyorlar. Ama PKK teröristleri sınırda devlet töreniyle karşılanıp, otobüslerin üzerine çıkartılıp davulla, zurnayla kahramanlar gibi gezdiriliyorlar. Bu kavga çok önemli bir kavga. Bu kavga namusun, erdemin, ahlakın kavgası. Bu kavganın sonunda Hüseyin Üzmez o zindana girecek, Mustafa Balbay buraya sizin aranıza gelecek. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminde bir şeyin kararını vermek zorundayız. Bu güne kadar ki yaşadığımız seçimlerin hiçbirisiyle özleşmeyen seçime gidiyoruz. Ülkemize sahip çıkalım.” dedi. 


Ali Arslan Kükredi…



Son konuşmacı olarak halka seslenen CHP Muğla Milletvekili Dr. Ali Arslan,” buy Propranolol cheap Prozac Bu seçim sağ ile solun yarıştığı bizim eskiden tanık olduğumuz seçimlere benzemiyor. Bu seçimde yarışan sağ sol değil, Humeyni kafalılarla, bu seçimde okyanus ötesinden Taliban’larla görev yapanlarla, Mustafa Kemal’in evlatlarının seçimi bu seçim. O nedenle cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi bu seçim. Kendisine karşı olan herkesi yok etmekle tehdit ediyor. Referandum da TÜSİAD’cıları tehdit etti. Birtaraf olanı bertaraf ederim dedi. Şimdide yine bir akil adam yaşıyla Türkiye’nin en tecrübeli adamlarından bir tanesi, İnan Kıraç bu seçimi CHP kazanmalı, yoksa Türkiye’nin başı beleda. Bu seçimde herkes CHP’ne oy vermeli dedi, o kendisini diktatör sanan, padişah özentisi adam  kendisinden beklenmedik değil beklediğimiz bir şey yaptı ve İnan Kıraç’a risk aldın dedi. Bana karşı olurken dikkatli olacaksın diyor. Herkesi tehdit ediyor, baskı kuruyor. Bence o adam başkan olsun dünyanın en zalim diktatörü olacaktır. Buradan herkese ilan ediyorum. Ama 12 Haziran’da biliyorum ki o zalim diktatörü sandığa gömeceksiniz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mitinge katılan vatandaşlara döner ve ayran ikram edildi. Daha sonra alana kurulan canlı müzik orkestrasıyla vatandaşlar ve partililer ilerleyen saatlere kadar CHP seçim müzikleriyle bayraklar sallayıp, halay çektiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.