Bodrum Gündem

YİNE AYNI TERANE

13.06.2011
0
A+
A-

12 Haziran Genel Seçimleri AKPnin zaferiyle sonuçlandı. Seçim sonuçlarının Türk Milleti için hayırlı olmasını temenni ederim.

Bugünden itibaren yine aynı teraneyi yaşayacağız.  Geçen seçimde olduğu gibi etrafınızdaki  insanlara sorduğunuzda yine AKP’ye oy verene rastlamayacaksınız.  %50  oy alan, yani her iki kişiden birinin oyunu alan AKP’ye oy vereni bulamayacaksınız!.. Kimse çıkıp ta ben AKP’ye oy verdim demeyecek.


Elimde seçim sonuçlarını, sandık sandık  kontrol edebilecek teknik donanım maalesef yok. Yok ama benim kafamı karıştıran bazı sonuçları sizlerle paylaşıp, CHP ve MHP Genel Başkanlarına bazı önerilerim olacak;
*2007 de %46,5,  2009 İl Genel Meclisinde %38,5 oy alan AKP, iki yılda ne mucizeler yarattı ki oyunu 11.5 puan arttırdı?  2007’ye göre Emekli- Çiftçi- İşçi-Memur- Gençler-Esnaf ekonomik olarak daha rahat bir hale mi geldiler?  O zaman nasıl oluyor da Türk Milletinin %91,5 u boğazına kadar borca battı? En hızlı AKP destekçisi cemaat gazetelerinin ve bizzat Başbakan Erdoğan’ın  tahminlerinde bile % 44 ü aşamayan AKP ne oldu da birdenbire %50 ile tarihinin en yüksek oyunu aldı?
*Hopa’da emekli bir öğretmen biber gazından can verdi, aynı Hopa’da AKP  nasıl  %46,5 oy aldı?
*Nükleer Santral yapılacağı kesinleşen Sinop ve Mersin’de AKP nasıl birinci parti oldu?
*2007 de 99.565 oyla Osmaniye’de birinci olan MHP, 2009 yılında  Osmaniye’de 109.691 oyla  yine birinci olan MHP,  nasıl oluyor da bu seçimlerde birinciliği AKP’ye kaptırabildi?.
*Yüksek Seçim Kurulundan alınıp, İçişleri Bakanlığına verilen seçmen kütükleri yazımı ve düzenlenmesi sonucu aniden fazlalaşan  10 Milyon kişi bir türlü izah edilemedi ve bu konuda ki şüpheler hala devam ediyor.


CHP ve MHP Genel Başkanlarının Yapması Gerekenler; Xenical 120 mg
*YSK’ dan tüm seçmenlerin yazılı olduğu seçmen kütüklerini, bilgisayar ortamında aldırıp, mükerrer yazılımları ve bunların oy kullanıp kullanmadıklarını, kuracakları profesyonel kadrolara tespit ettirmek.
*Her iki partinin de müşahitleri kanalıyla aldıklarını söyledikleri sandık sonuçlarını, YSK daki resmi  sandık sonuçlarıyla karşılaştırmak.


İki Sayın Genel Başkan bunları  en kısa sürede yaptırıp, sonuçlarını Türk Milleti ile paylaşmazlarsa büyük vebal altında kalacaklardır. Cialis super active online


Dokunulmazlıkları sebebiyle dokunulamayan, üstelik kendi yargısını kurmada ciddi mesafe alan, “kalpazanlık-sahtecilik-dolandırıcılık” suçlarıyla haklarında çok sayıda dosyaları bulunan bir ekibin yaptığı seçimden de, tanzim ettiği seçmen kütüklerinden de şüphelenmek kadar doğal bir iş olamaz.


Sildenafil Türk Milletinin yönetimine talip olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Devlet Bahçeli dürüstlükleriyle  milletin saygısını kazanmış iki liderdir. Bu iki lider yukarıdaki iki çalışmayı derhal  yaptırıp, varsa oy hırsızlarını açıklamak, yoksa da milletin kafasında ki şüpheleri yok etmek zorundadırlar.  Bu görev de onların Türk Milletine olan saygılarının gereğidir…


Bu açıklamalar yapıldıktan sonra Genel Seçimlerle ilgili değerlendirmemi takdim edeceğim.


Not: Çağdaş, Atatürkçü, Lâik, Sosyal Adaletçi, Hukuk Devletini arayan, Vatansever çizgimiz aynen devam edecek. Hem AKP icraatlarını takibe, hem de AKP’ye oy vermeyen  %50’ nin hakkını savunmaya devam edeceğiz…


Sağlık ve başarı dileklerimle  


13.Haziran.2011


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.