Bodrum Gündem

Bodrumsporu 5 Yıl İçerisinde Süper Lige Çıkaracağız..

Bodrumda emlak yatırımları da yapan Beşiktaş Alt Yapı Sorumlusu ve Jolly Turun sahibi Sinan Vardar, turizm sektörü ve Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bodrumsporu 5 Yıl İçerisinde Süper Lige Çıkaracağız..
14.06.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Bodrumspor’u 5 Yıl İçerisinde Süper Lige Çıkaracağız…

Bodrum’da emlak yatırımları da yapan Beşiktaş Alt Yapı Sorumlusu ve Jolly Tur’un sahibi Sinan Vardar, turizm sektörü ve Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Orkun Türe/Bodrum Gündem Haber


Göltürkbükü beldesi sahilinde açıklamalarda bulunan Vardar, Beşiktaş ve Türk futbolunun son yıllardaki durumunu değerlendirdi, yatırım yaptığı Bodrum’da Bodrumspor kulübüne büyük destek vermek istediğini açıkladı. Vardar  “Bodrum da özellikle futbol çok seviliyor ve ciddi yatırımlar yapılıyor, hedefimiz 5 yıl içerisinde Bodrumpor’u Süper Lig’e taşıyabilmek” dedi. Vardar, Beşiktaş transfer komitesinin şuan da İspanya’nın Madrid kentinde forvet oyuncuları  Diego Forlan ve Diego Costa’nın transfer görüşmeleri için bulunduğu ve Atletico Madrid takımı ile sıkı bir pazarlık içerisinde olduğunu belirtti.


Beşiktaş Alt Yapı Sorumlusu ve turizmci Sinan Vardar,  Göltürkbükü beldesinde inşaatı devam eden  Chalet Azur Vilları’nı kontrol etmek için geldiği Bodrum’da ilginç açıklamalarda bulundu.


Yabancı yatırımcıların gözdesi Bodrum…


Turizm sektörüne de değinen Sinan Vardar “Bodrum  son yıllarda büyük bir çıkış yakaladı, yabancı yatırımcıların konut talepleri gözle görülür bir şekilde artış gösterdi. Özellikle, Kazak, Rus, Özbek ve Gürcü yatırımcılar Bodrum’u tercih sıralarının başına koymuş durumda. Bodrum’ a olan bu ilgi  turizm kentinin  ciddi anlamda değer kazandığını, kalite çıtasının yükseldiğini gösteriyor” dedi.


cheap albuterol TÜRK TAKIMLARI TÜRK TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞMALI


Türk futbol takımlarının yerli teknik direktörler ile daha başarılı olduğunun her defasında ortaya çıktığını vurgulayan Vardar, “Şimdiye kadar Türkiye’ye gelmiş ve takım çalıştırmış yabancı teknik direktörlerin Türk futboluna hiçbir katkısı olmadı. Yerli teknik direktörler yabancı teknik direktörlerden çok daha başarılı. Ertuğrul Sağlam, Bursaspor’u şampiyonluğa taşıdı, Ersun Yanal, Bülent Uygun, Tayfur Havutçu, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı gibi isimler Türk futbolu adına büyük kazançtır, bu teknik adamlara mutlaka sahip çıkılmalı,gereken tüm destek verilmeli,benim yerli teknik adamlara güvenim  sonsuz” dedi.


buy Nolvadex online BODRUMSPORU 5 YIL İÇERİSİNDE SÜPERLİGE ÇIKARTIRIZ


Turizm sektöründeki yatırımlar nedeniyle yılın yarısına lakın bölümünü Bodrum’da geçirdiğini belirten, Vardar, “Bu sayede Bodrumda ki futbol aşkına tanıklık ediyorum ve bu anlamda futbola ciddi yatırımlar yapılıyor. Her şeyin başı alt yapıdan geçiyor, sağlam kurulacak bir iskelet ve oyuncu kalitesi ile başarı yakalayabilmek mümkün. Önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde Bodrum yarımadasında bulunan tüm belediye başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştireceğiz ve Bodrumsporun başarısı için  neler yapabileceğimizi konuşacağız. En büyük amacımız 5 yıl içerisinde B.B. Bodrumpor’u Süper Lig’e taşıyabilmek, bu imkansız değil” dedi.


YENİ TRANSFERLER KARTAL’A GÜÇ KATACAK


Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlere rağmen istediği başarıyı yakalayamadığını ve istediği performansı almakta güçlük çektiğini belirten Vardar, “Beşiktaş’ ta  gerçekten çok yetenekli gençler var Necip, İsmail, Rıdvan gibi isimler siyah beyazlı camia için önümüzdeki  10 yılda büyük bir kazanç olacak. Ligin sona ermesi ile birlikte de Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek transferleri gerçekleştirildi, bu iki isim Beşiktaş’a önemli oranda güç katacak” dedi.


buy Mesalamine online

BEŞİKTAŞ İSPANYA’DA FUTBOLCU AVINDA


Vardar, Beşiktaş transfer komitesinin şuan da İspanya’nın Madrid kentinde forvet oyuncuları  Diego Forlan ve Diego Costa’nın transfer görüşmeleri için bulunduğu ve Atletico Madrid takımı ile sıkı bir pazarlık içerisinde olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.