Bodrum Gündem

HAYIRLI İSTİKRARLAR

14.06.2011
0
A+
A-

Bize oy verenlerinde, vermeyenlerinde yaşam tarzı, inançları onurumuz, namusumuz, şerefimiz olarak hiç kimsenin kuşkusu, şüphesi, tereddüdü olmasın, teminat biziz. (Başbakan Erdoğanın balkon konuşması)

*-Başbakanla anlaşamadığımız en önemli konu budur. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde kişilerin yaşam tarzlarının,inançlarının teminatı  Anayasa ve Yasalardır. Kişilerin teminatı ancak ve ancak dikta yönetimlerinde olur. O teminat ise sahte para gibidir ve sahibine dahi yararı olmaz…


*İktidardakiler, çoluk çocuk akıl almaz derecede zenginleştiler. AKP, oylarını %50 ye çıkarttığına göre bunlar suçlu değildir. O zaman Türkiye kimin tarafından soyulmuş?..
-Muhalefet Partileri !…


*Deniz Feneri Derneği’nin saf Müslümanların paralarını dolandırdığı, esas elebaşlarının Türkiye’de olduğu, Alman Mahkemesi tarafından  karara bağlandı.
AKP Hükümetinin emriyle, Polis Türkiye’de suç dosyalarını nerede aradı?..
– Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde…


*İnsanların özel yaşamlarına giren, yatak odalarına dalan yüzlerce kaset yayınlandı… Bu suçları işleyenlerden hapse atılan ve 1 yıldan bu yana tutuklu olan tek kaset zanlısı kim?
-Kızına para gönderilmesini isteyen Başbakan ile Remzi Gür arasındaki telefon konuşmasının kasetini yayımlayan gazeteci…


*Kayseri, Elazığ, Adana, İstanbul, Ankara gibi bir çok Belediyede rüşvet iddiaları ortaya çıktı.  Brand Viagra online AKP’nin emriyle Polis nereyi bastı?..
-İzmir Büyükşehir Belediyesini… purchase Lamisil online


*Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP’nin PKK ile işbirliği yaptığını propaganda konuşmalarında defalarca söyledi.  PKK’nın ve onun siyasi uzantısı olan BDP’nin etkin olduğu hiçbir yerde MHP yok CHP de yok!..
Peki, kim var ve kim kiminle işbirliği yapmış?…
– AKP…


*Başbakan Erdoğan. CHP  Lideri Kılıçdaroğlu’nu SSK Genel Müdürlüğü zamanında kurumu zarara uğratmakla  suçladı ve “SSK’yı zarar ettiren adama ülke yönetimi verilmez” dedi..
AKP işbaşına 2002 yılında geldi. 2002 de SSK’nın yıllık zararı 20.2 Milyar TL idi.. Peki AKP yönetiminde geçen 8 yıldan sonra yani 2010 yılı sonunda  SSK yıllık zararı ne kadar olmuş?…
– 54.6 Milyar TL… Topamax 100 mg


*Tüketici Kredileri 1 Milyar 607,9 Milyon TL artışla, 146 Milyar 173,2 Milyon TL’ye ulaştı…
Tüketicilerin Kredi borçları ise 1 Milyar63,2 Milyon TL artışla, 47 Milyar 345,1 Milyon TL’ye ulaştı.
Aynı dönemde tüketicilerin bankalara olan toplam borcu 193 Milyar 518.3 Milyon TL’ye ulaştı…

Kamu-Sen tek kişinin yoksulluk sınırının 1.548 TL,  4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı ise 3.129 TL olduğunu açıkladı.
-AKP, 12 Haziran’da yapılan seçimlerde oylarını 5 Milyon arttırarak % 49.8 oy aldı !…


*Önümüzdeki dört yıl boyunca zamlardan- hayat pahalılığından-ücretlerinin azlığından- terörden-akacak kanlardan-haksız tutuklamalardan şikayetçi olmaya kalkanlara hangi ata sözü ile cevap verilir?…
-Kendi düşen ağlamaz…


*Başbakan  Erdoğan’la karşılaşmamak isteyenlere önerilecek yer neresidir?…
-Davos (Daha da gitmem Davos’a)


Uyusun da büyüsün nenni, İstikrar Sürsün  Türkiye Büyüsün nenniii…
Hayaldi, kabus oldu!..  Haydi size Hayırlı İstikrarlar…


Sağlık ve başarı dileklerimle 


14. Haziran 2011


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.