Bodrum Gündem

Gliss Hotel Spa Misafirlerini Feng Shui ile Ağırlıyor…

Son dönemlerin gözde öğretisi, Feng Shui ev ve ofislerden sonra otellere girdi. Bodrumun en güzel koylarından Gündoğandaki Gliss Hotel & Spa müşterilerini Feng Shui öğretisi ile dizayn edilmiş odalarında ağırlıyor.

Gliss Hotel Spa Misafirlerini Feng Shui ile Ağırlıyor…
17.06.2011
0
A+
A-

 


Son dönemlerin gözde öğretisi, Feng Shui ev ve ofislerden sonra otellere girdi. Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan buy Cialis online ’daki Gliss Hotel & Spa müşterilerini Feng Shui öğretisi ile dizayn edilmiş odalarında ağırlıyor. Lüks oda ve suitlerde, doğa ile iç içe muhteşem bir tatilin yanı sıra, ruhunuzu yenilemek ve yaşam enerjinizi yeniden kazanmak isteyenler Gliss Hotel & Spa  tam size göre.


 


Mutlu yaşam sırrının öyküsü…


İ Naltrexone online nsanın varoluş özelliklerine uygun yaşam alanlarını düzenleme yöntemine denilen Feng Shui, aynı zamanda su ve rüzgar anlamına geliyor. Yaşadığı mekanları Feng Shui’ye göre düzenleyen kişinin, daha sağlıklı yaşayıp, mutlu ilişkiler kuracağına, kişisel gelişimden kariyer gelişimi ve kazanç artımı sağlanacağına inanılıyor.


 


Büyük kentlerde, yoğun iş temposu ve günlük koşuşturma ile mücadele eden günümüz modern insanı Feng Shui’yi önce evine sonra işyerine ve giderek de bulunduğu tüm mekanlara taşımaya başladı.


 


Bu kaçışın en güzel adreslerinden biri de Bodrum Gündoğan koyunda misafirlerini bekliyor. Denize sıfır bahçesindeki mandalina, muz, defne, zeytin ağaçlarıyla, lavanta ve melisaların kokusu eşliğinde konuklarını karşılayan Gliss Hotel & Spa, tatilin keyfini sürmek isteyenlere kendi renk ve ürün harmonisine göre tasarlanmış odalarda alternatif bir tatil imkanı sunuyor. Feng Shui öğretisine göre dizayn edilmiş özel odalar, konuklarına huzurlu ve yaşam enerjisi dolu bir tatil sunuyor.


 


Odanız Kaptanın Köşkü mü olsun Ayışığı Cenneti mi?


Gliss Hotel & Spa’ya konuklarına özel olarak isimlendirilmiş odalarda konaklama imkanı sağlıyor.


16 Premium  oda, 6 familiy suit, 5 executive suit  odadan oluşan cheap Paxil Gliss Hotel & Spa’nın özellikleri bununla da sınırlı değil. Tatil tercihini Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan’daki Gliss Hotel & Spa’dan yana yapan konuklar, unutamayacakları muhteşem tatilin keyfini Kaptanın Köşkü, Sultan Odası, Kralın Cenneti, Rüyalar Ülkesine Ziyaret, Prenses Buradaydı, Ayışığı Cenneti gibi özel olarak isimlendirilmiş odalarda gerçekleştirme şansı elde edecekler.


 


Konuklarına özel oldukları duygusunu yaşatmayı ilke edinen Gliss Hotel & Spa 2 adet restoranında hafif ve leziz ev yemeklerinin yanı sıra isteyenler için özel diyet menüleri de sunuyor. Tekli ve çiftli suitlerde konaklama imkanı sunan otelde aynı zamanda “Kişisel Bakım Merkezi”nde uzmanların denetiminde SPA hizmetlerinden yararlanmak ve cilt bakımı da yaptırmak mümkün.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.