Bodrum Gündem

Bodrumun Yeni Yıldızı Paella..

Turizmci Aziz Birsin ve Hürriyet Gazetesi spor yazarı Ercan Saatçinin Milta Marina A.Ş. içerisinde hizmete giren Paella Restoranın açılışını ünlü isimler birlikte yaptı.

Bodrumun Yeni Yıldızı Paella..
24.06.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Bodrum’un Yeni Yıldızı Paella…


Turizmci Aziz Birsin ve Hürriyet Gazetesi spor yazarı Ercan Saatçi’nin Milta Marina A.Ş. içerisinde hizmete giren Paella Restoran’ın açılışını ünlü isimler birlikte yaptı. Gecede sahne alan sanatçı Hande‘ye Birsin ve Saatçi’de şarkıları ile eşlik etti.


Bodrum Gündem Haber


misoprostol no prescription 500 yat kapasiteli Milta Marina A.Ş. içerisinde turizmci Aziz Birsin ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ercan Saatçi’ nin ortaklığında oluşturulan ve Akdeniz yemekleri ile ünlü Paella Restoran’ın açılışı törenle yapıldı.

Purchase Retin-A without prescription

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, kızı Gülümsün Özkök  Milta Marina A.Ş. Gene Müdürü Ömer Karacalar, Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Beşiktaş Kulübü alt yapı sorumlusu Sinan Vardar, sanatçılardan Fedon, Ahu Tuğba ve eski Muğla Valilerinden Cemil Serhatlı ile Uğur Boran ile birlikte yaklaşık 800 kişinin katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.


SAHLEP SOSLU LEVREĞİ MUTLAKA DENEYİN Colchicine without prescription


Sahlep soslu levreği ile Uluslar arası Aşçılar Yarışması’nda altın madalya kazanan aşçıbaşı Cihat Yaylakçıoğlu’nun öncülüğünde İtalya ve İspanya mutfağının en leziz yemeklerinin sunulduğu restoranda 25 personelin görev yapacağı belirtildi. Yılın 12 ayı açık olacak 250 kişi kapasiteli restoranda Akdeniz’deki deniz ürünlerinin en nefis yemeklerini konuklarına sunulacağı ve özellikle İspanyolların ünlü Paellası ve sahlep soslu levrek ile  iddialı olduklarını belirten Saatçi “Bodrum’un en güzel yerinde, Bodrum kalesi ve marinadaki yelkenlilerin , Karaada’nın eşsiz manzarasında Ege ve Akdeniz’in en güzel lezzetlerinin yanısıra İspanyol e İtalyan mutfağının da en değerli yemeklerini konuklarımıza sunacağız. Her yıl dünya markası olan Bodrum’da yiyecek sektörüne kalitesi yüksek, farklı bir lezzet ve tat getirmek istedik, bu manzarada bu yemekler bir harika olacak” dedi.


Gecede sahne alan Hande Türkçe pop ve Yunanca şarkılarla konukları eğlendirdi. Aziz Birsin ve Ercan Saatçi’de Hande ile birlikte sahne alarak söyledikleri şarkılarla konuklara güzel bir gece yaşattı.


Paellla Restoran’da Çarşamba , Cuma ve cumartesi günleri Hande’nin sahne alacağı, Salı ve Perşembe günleri ise flamenko gurubunun sevilen şarkıları seslendireceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.